Logo
CarboNora Bambucci
4 hr ago
#Arbnora
Danas mi mobitel izbacuje uspomene prije par godina. I naletim na ovu fotografiju gdje Naim sjedi na ovom crvenom dvosjedu. 😊 Slika je stara sigurno 8 godina, kada sam došla u Njemačku.
Tu smo se preselili u stan kojeg smo dugo tražili prilagođen invalidskim kolicima, i nismo imali puno novaca, a stan je bio kompletno prazan.
Stan je bio mali, 47 kvadrata i nismo imali ništa osim Naimove plaće koja je bila za život.
I što ćemo?
Pa ništa... traži polovno na ebay-u. I tu smo našli ovaj crveni kauč. 🥰
Imali smo ga godinu i pol dana dok se koža nije potpuno raspala a koštao je samo 120€.
Doduše, bio je samo za dvoje ljudi, ali mi smo radosno gledali film, sjedeći na njemu, na ovom starom televizoru koji se više gasio nego palio.😁
Nismo u dolasku u Njemačkoj imali nikad ničiju pomoć i većinom smo se sami snalazili i borili, ali najljepše mi je bilo kad bi nešto postigli jer je to značilo da smo uspjeli. ❤️
Danas 8 godina nakon, imamo više toga postignuto, ali nikad ne zaboravljam radost kad smo isprobavali ovaj kauč, makar polovni, ali naš. 🌷
Bubimir666
Ovim postom direktno ponižava one dobre i naivne bake što su joj za stan uplaćivale novce.
"Nismo imali nikad niciju pomoć"?
Kozetino jedna nezahvalna!!!!
3 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Bubimir666 , click on at the bottom under it