Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Uskoro pripremam dosta videa u kojima odgovaram na vaša pitanja! Apsolutno sve što vas zanima, odgovaram. 🥰
Bilo da se radi o invaliditetu, prijateljstvu, samopouzdanju, ljubavi, bilo što da vas muči, TU SAM i moji pratitelji u komentarima su isto tu: PITAJTE ME, a mi vam odgovaramo. 🩷
Vaša anonimnost je zagarantirana, a ja vam kroz svoje iskustvo odgovorim kako znam i mogu oko vašeg problema. 😇
Olakšaj svoju dušu, kod mene i sa mojim pratiteljima si sigurna, ne boj se.🌷
🍀 Pitanje možeš postaviti u inbox, a i e-mailom poslati na: arbnora.elezi25gmail.com
Čitam apsolutno sve i pripremam se najbolje što znam da odgovorim.
Neka od pitanja koja dobivam su:
- Kako imaš toliko samopouzdanja?
- Kako se nosiš sa teškim danima?
- Što ti je najveća motivacija u životu?
- Što bi ti uradila da te dečko ne želi zbog invaliditeta?
- Prijateljica se srami sa mnom se družiti pred drugima jer sam osoba s invaliditetom, što bi ti uradila, a stalo ti je do nje?
- Majka me drži u staklenom zvoncetu jer sam osoba s invaliditetom, što bi ti na mom mjestu uradila?
- Voli li me ako me ne želi roditeljima predstaviti zbog invaliditeta, što misliš?
- Kako da se ohrabrim kao osoba s invaliditetom da mu priđem? Možda me odbije jer mu se ne svidim, nisam kao druge?
Pričajmo. 🥰🌷
1 hr ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from CarboNora Bambucci, click on at the bottom under it