Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Danas tako, uz društvo, na roštilju za prvi maj...sjedim na napuhanom madracu jer odmaram kralježnicu od invalidskih kolica...👩‍🦽 U jednoj ruci mi stoji kava, a u drugoj mobitel.☕️📱
Oko mene ljudi se smiju, pričaju, dosta mama se okupilo, a ja sam odjednom čula Nain smijeh sa strane.
Okrenem se, i vidim nju, baca se, igra, vrišti, veseli se... sa ostalom djecom.😊
Klimam glavom dok žene oko mene pričaju o nekim životnim stvarima, postignućima, planovima... svaka ima svoju priču...
Tako dok malo pratim Naiu, pa slušam ljude pored sebe, bacim pogled na Naima, ozbiljno je ušao u razgovor oko nekih životnih tema sa nekim dragim ljudima.
No, na stranu to sve, vratim oči na svoju Naiu i tako dok tu i tamo mi se otme osmijeh na njene zgode, pomislim u sebi: ,, wow, što sam ja doživjela! Da moja djevojčica se igra s drugom djecom, da mene netko zove mama, da ja budem u društvu drugih mama... 😢
Ja? Ona kojoj su doktori na prvoj kontroli za trudnoću umjesto - čestitam- rekli da - dobro razmisli o trudnoći jer će ju koštati. -
Ja? Ona koja je na operacijskom stolu umrla pa oživjela, koja se lomila pa zacjeljivala... 👩‍🦽🦴❤️‍🩹 "
I tako...
prošao mi je dan, u nekoj zahvalnosti...da baš ja, da je baš ovo sve moj život i da je ova curica sa slike moja, ona koja je na parku bila najglasnija, najradosnija.
Bože, puno uzimaš, ali i daješ. 🥺
Hvala ti.🤲☪️🩷
2 hr ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from CarboNora Bambucci, click on at the bottom under it