Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Pitaju me pratitelji u komentarima: ,, Nora, danas je Wishbone day, dan koji obilježava oboljele od Osteogenesis Imperfecta dijagnoze. Zar nećeš ništa reći na ovaj dan? "
Što da vam kažem na ovaj dan, a da nisam već sve rekla kroz svoj život, pokazujući vam ga već godinama? Zar je potrebno išta reći kada sam čitav svoj život posvetila ovom stanju?☺️
Vidjeli ste sve.
Znate sve.
Pratite sve.
🥺
Ovo je dijagnoza koja doslovno lomi kosti.
Dijagnoza koja boli i umara, koja kad zube pokaže, moraš biti jako hrabar i samo osmijeh natrag pokazati. Jer ako pokažeš zube natrag, ujest će te.
Samo osmijeh liječi svaki lom i svaku ranu.
Na ovaj dan, dajem Vam jedno ❤️.
Srce za sve oboljele i one koji imaju nekoga da boluje od ovog stanja.
Srce i ljubav za one koji znaju kako je biti slomljen, vući mjesecima slomljene kosti i živjeti često u strahu od operacija i komplikacija.
Srce za hrabrost, borbu, ne odustajanje, strpljenje i mudrost.
Srce za borce, ratnike i snagatore.
To smo mi: neslomljivog duha pored slomljenih kostiju.
Stoga, Wishbone day poseban za mene i nas oboljele ne treba, mi ga živimo svaki dan.
Wishbone day sam živjela i danas: bila sam kod zubara preko 3 sata zbog problema i bolova sa zubima. Još jedna borba koja se vodi sa ovim stanjem, u nizu njih.
Osmijeh. Srce. Borba. Nema tog loma od kojeg ne možemo zacijeliti. Jer to smo mi, najsnažniji u svojoj slabosti. 💪🦴☺️❤️👩‍🦽
1 hr ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from CarboNora Bambucci, click on at the bottom under it