#Arbnora
Bila je to jedna zima...
Ja sam bila u Njemačkoj s Naimom, a moj pokojni tata s mamom i sestrama u Makedoniji. Išli su zimi često posjetiti naše rodno mjesto i obitelj...
Javlja se meni moja sestra s porukom:
,, joj Noro, sad su bili u gostima tetka... i strina... s onom ujnom... (da ne nabrajam imena), i tako pitali za tebe, a tata nas udavio pričom...🙄"
Kažem ja uz smijeh:" haha, kakvom pričom, šta?"
Kaže ona:" ma s tim kako si ti u Njemačkoj, kako se trudiš, kako si prepametna, kako sve uspijevaš, maaaa ne gaaasi seee već satima! "
Nedostaješ.
Svakim danom, svake minute, svake sekunde.
Na svemu sam ti zahvalna... Puno i previše si me naučio. Dovoljno da si s pravom bio ponosan. ♥️
Da upola budem roditelj svojoj Nai kao ti meni, ne treba mi više. 🤲☪️
Molim dragog Boga da ti je duša vječno spokojna i da samo radost osjećaš.
Bila je to jedna zima...
Ja sam bila u Njemačkoj s Naimom, a moj pokojni tata s mamom i sestrama u Makedoniji. Išli su zimi često posjetiti naše rodno mjesto i obitelj...
Javlja se meni moja sestra s porukom:
,, joj Noro, sad su bili u gostima tetka... i strina... s onom ujnom... (da ne nabrajam imena), i tako pitali za tebe, a tata nas udavio pričom...🙄"
Kažem ja uz smijeh:" haha, kakvom pričom, šta?"
Kaže ona:" ma s tim kako si ti u Njemačkoj, kako se trudiš, kako si prepametna, kako sve uspijevaš, maaaa ne gaaasi seee već satima! "
Nedostaješ.
Svakim danom, svake minute, svake sekunde.
Na svemu sam ti zahvalna... Puno i previše si me naučio. Dovoljno da si s pravom bio ponosan. ♥️
Da upola budem roditelj svojoj Nai kao ti meni, ne treba mi više. 🤲☪️
Molim dragog Boga da ti je duša vječno spokojna i da samo radost osjećaš.
10 hr ago