Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Ja imam jedno ozbiljno, znanstveno i društveno važno pitanje. 👀
ŠTA ćemo mi sa mojim hejterima kad ja stvarno smršavim? Jer doći će i to, polako radim na tome. Ne odustajem, iako mi do sad nije uspjevalo. Cijeli život ratujem sa ovim, ali se nisam predala pa i iz kolica. 👩‍🦽😊
Trenutno je teorija da ne hodam i ne ustajem iz kolica jer sam, jel’, debela. Govore da neću hodalicu, da previše jedem i uživam u “beneficijama bogate Njemačke”.
Znači invaliditet otpada, bolovi otpadaju, slomljena kost otpada, iskrivljeno tijelo komplet otpada, medicina otpada, dijagnoza otpada… ostaje samo “previše slatkiša ”, jel tako? 😁👩‍🦽
Ali mene sad iskreno zanima nastavak radnje.😬
Kad budem mršava i opet neki čudom ne ustanem iz kolica… Š.T.A onda? 🤔
Hoću li tada:
1. postati međunarodna prevarantica (al' nikad zakonski odgovorna za ništa 👀)
2. psihički neuračunljiva osoba (jer mora biti to, pa kad već ima fizički invaliditet onda mora i psihički),
3. plaćena glumica (od bogate Njemačke, jel),
4. ili će se možda konačno morati priznati da možda… PA MOŽDA… stvarno imam težak invaliditet? 😭😂
Al' ne... to ne može... ovo posljednje ne smije. 😥
Jer fascinantno mi je kako ću doslovno sve biti u životu osim osoba sa ozbiljnom dijagnozom i teškom životnom pričom. To nekako ljudima najteže prolazi. 😁
I iskreno, ljudi obožavaju tražiti jednostavno objašnjenje za tuđu bol ili invaliditet. Jer ako priznaju da se nekome stvarno mogu dogoditi teške stvari i da su se oni unatoč tome izdigli i uspjeli u životu, onda ih to plaši. Lakše je reći: “sama si kriva”. 😊
Neki bi radije povjerovali da sam godinama glumila invaliditet zbog “njemačkih beneficija” nego da medicina možda ipak postoji. 😭😂
Ali dobro. Ajmo sad ozbiljno:
pošto ne volim pričati napamet, pokazivat ću vam svoje mršavljenje kroz period koji dolazi. Najviše zbog sebe jer realno, s tim se borim cijeli život i trudim se. No, vi molim vas… DOBRO pratite reakcije stručnjaka iz društvenih mreža, profesionalnih doktora, znalaca koji sve dokumentiraju, žurno prate, analiziraju, razumiju. Licencirani, vrsni profesionalci directed by fejsbuk. 😊
Jer kad jedna teorija padne, internet uvijek izmisli novu. 😂
Jedno sam naučila 100%, a to je da: društvo puno lakše prihvati invaliditet kad uz njega ide šutnja, povlačenje i tuga. Samopouzdanje i snaga građeno na muci im već teže sjedne. 😐
Ajde, čujemo se kad smršavim, sad će to kroz par mjeseci, već je krenulo ( još me budete pitali kako sam uspjela ), i jedva čekam da onda moji pratitelji ( koje vrijeđate, kao što vrijeđate svakog tko me prati ) i ja čitamo nove znanstvene izvještaje anonimaca i tu i tamo koje zalutale hrabre znanstvenice preko svog imena jer jelte, ja koja živim i rođena sam ovim stanjem, ništa ne znam. 👀
KUUUUUKUUUUU MEEEENIIIIII! 😂
Pusa-a-A-a-A-a-A! 😘🩷
1 hr ago

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from CarboNora Bambucci, click on at the bottom under it