Logo
CarboNora Bambucci
12 hr ago
#Arbnora
Dobro jutro.☕️
Bila nam je asistentica neki dan, i najdraže mi je ići van, družiti se s Naiom gdje imamo pomoć pri pospremanju, ili podršci vani s kretanjem i čuvanjem Naie je, uz omiljenu asistenticu.😍
Da se razumijemo: volim i kad je tata sa nama, ali uz asistenticu mi je mrvicu ljepše jer je tu samo fizički, ostalo je moje i Naino vrijeme. 🌸😊
Znači, imam osjećaj da sam s Naiom sama vani dok se igra u parku, a ako odluči pobjeći ili se ozlijedi, podrška je tu. 🩷
Same biramo što ćemo se igrati i kako.
Same pričamo. Baš bude ono vrijeme mama i curica, a da to nije samo u stanu uvijek. Ponekad se uspomene ljepše rade vani i vrijeme kvalitetnije provede. ☀️
Smatram da je jako bitno i uvijek težim ka tome da Naia ima "normalan" osjećaj i sa mnom kako i s Naimom. Npr, kad oni oboje idu u trgovinu, to je njihovo vrijeme. Ili pak u park.
Ja se ne ubacujem uvijek, nekad je samo njihovo vrijeme.
A kad ja idem s njom, to je gotovo slično kao kad s Naimom ponekad. Dakle, asistent je tu, ali se ne miješa. Većinom šuti i pomaže kad ga se pita. Čak se i udalji na stranu nekad, u nadi da dijete dobije prostor s majkom i slobodu.
Fokus je na mami i učenje djeteta samostalnosti vani uz roditelja sa invaliditetom. 🥰
Onda Naia zna gurati invalidska kolica kao podršku , nekad se utrkujemo ko je brži, ona na biciklu ili ja invalidskim kolicima, nekad kuhamo pa onda asistentica pomogne pospremiti.👩‍🦽👩‍🍳
Nekad slažemo puzzle ili crtamo vodenim bojama pa pospremimo skupa.
Svašta bude, ali osjećaj samostalnosti je jako bitan za dijete i roditelja.
Bogu hvala na svemu.🤲☪️
Ayla Novak
Da je tako, nebi škrabala tako i toliko… Mrvica je tebi kao lijepše jer te u toj tvojoj egoističnoj i prolupanoj tintari uhvatila teška ljubomora jer to jadno dijete ipak više voli oca iako je prolupani pederčić… To tvoje prolupano i jadno dijete ima fokus, kako da absolutno ista ti bude jer si joj već uvrtila da bude vrag kao i ti 😡👊 Stoko ljigava, idem dalje dok te na vidim u onoj mojoj iskopanu rupaču za tebe 👊👊💪💪💪
5 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it