Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Svog tijela se ne sramim.
Dapače, nakon toliko lomova, operacija i izazova, jedino što moje tijelo zaslužuje je: ljubav, poštovanje, razumijevanje i nježnost.🩷
Unatoč svim poteškoćama i bolovima, ovo tijelo me gura kroz dan, donijelo je na svijet prekrasnu djevojčicu i svaki put kada se slomi ono zacijeli.🌸
Ponekad od umora, života, i problema, nisam možda najbolje ovo tijelo njegovala, ali jedno znam: nisam od njega odustala, nisam se predala.
Radim na tome da mu pružam najbolje moguće, onoliko koliko mogu, u skladu sa svojim mogućnostima.
Ponosna sam i uvijek ću biti ponosna koliko je ovo tijelo izdržalo, još i od samog rođenja mog: rodila sam se polomljena. Zdrave bebe plaču jer nisu više u maminom trbuhu, na toplom, a ja sam plakala jer su mi noge bile slomljene. Ja sam od boli plakala.
I zbog toga, želim vam svima poručiti isto: ne dajte drugima da vas vrijeđaju, omalovažavaju, ponižavaju i upiru prstom u vas.
Vrijedite mnogo i vaše fizičko nije ono finalno o vama. 🥰👩‍🦽
Niski, deblji, tamni, svijetli, kratki, visoki, ravni, ma kakvi god da smo - na kraju smo svi ljudi, od krvi i mesa, Bog nas je sa ljubavlju stvorio.😊🫶💗
3 hr ago
Ayla Novak
2 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Da se ne sramiš patuljčino ljigava, ne bi taj opet i opet ponavljajući lažni roman pisala i usput kao i druge osobe savjetuješ… a u biti si ti jedan naučeni i podli patuljasti djavo, što te onaj crknuti ljigonja naučio da u biti budeš još veća prosjačka ljigotina nego on… 🤣🤮