Logo
CarboNora Bambucci
3 hr ago
#Arbnora
Svog tijela se ne sramim.
Dapače, nakon toliko lomova, operacija i izazova, jedino što moje tijelo zaslužuje je: ljubav, poštovanje, razumijevanje i nježnost.🩷
Unatoč svim poteškoćama i bolovima, ovo tijelo me gura kroz dan, donijelo je na svijet prekrasnu djevojčicu i svaki put kada se slomi ono zacijeli.🌸
Ponekad od umora, života, i problema, nisam možda najbolje ovo tijelo njegovala, ali jedno znam: nisam od njega odustala, nisam se predala.
Radim na tome da mu pružam najbolje moguće, onoliko koliko mogu, u skladu sa svojim mogućnostima.
Ponosna sam i uvijek ću biti ponosna koliko je ovo tijelo izdržalo, još i od samog rođenja mog: rodila sam se polomljena. Zdrave bebe plaču jer nisu više u maminom trbuhu, na toplom, a ja sam plakala jer su mi noge bile slomljene. Ja sam od boli plakala.
I zbog toga, želim vam svima poručiti isto: ne dajte drugima da vas vrijeđaju, omalovažavaju, ponižavaju i upiru prstom u vas.
Vrijedite mnogo i vaše fizičko nije ono finalno o vama. 🥰👩‍🦽
Niski, deblji, tamni, svijetli, kratki, visoki, ravni, ma kakvi god da smo - na kraju smo svi ljudi, od krvi i mesa, Bog nas je sa ljubavlju stvorio.😊🫶💗
Ayla Novak
Da se ne sramiš patuljčino ljigava, ne bi taj opet i opet ponavljajući lažni roman pisala i usput kao i druge osobe savjetuješ… a u biti si ti jedan naučeni i podli patuljasti djavo, što te onaj crknuti ljigonja naučio da u biti budeš još veća prosjačka ljigotina nego on… 🤣🤮
2 hr ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it