Logo
Bambucci
#Arbnora
Kada sam krenula kuhati, s obzirom da nemam snage kao i drugi i ne mogu svu snagu upotrijebiti na kuhanje, imam i ostale obaveze, bilo mi je bitno da su moji obroci: jednostavni, brzi, a fini.😊
To mi je trebalo dugo vremena da naučim jer se većina obroka priprema sa kompliciranim receptima, dodavanju raznih namirnica, čuda i čekajući po sporoj temperaturi da se skuha.
Ja tu snage za to nemam.
Kod mene mora bit sve brzo i jednostavno, inače platim bolovima ako je suprotno.
Kako se vrijeme odmicalo, naučila sam dosta recepta koji su brzi, laki, jednostavni, a mogu se iz invalidskih kolica lako napraviti, bez da se umarate.😍
Jeste li za da napravim 10 takvih recepta i da ih podijelim sa vama koji možda želite fino jesti, a nemate vremena kuhati satima?👩‍🦽
Recepti mogu pomoći svima, a ponajviše nekoj mladoj osobi s invaliditetom koja ima volje kuhati ali nema puno snage.😊
Pišite u komentarima.🩷
1 hr ago
Ayla
48 min ago
In response Bambucci to his Publication
Baš si jadna i providna srozana prosjačka ljiguša. Nemaš više podrške i hvaljenje o tvom bućkurišnom kuhanju gdje si se moćno godinama hvalila i objavljivljala, a sad jadna odjednom u tim invalidskim kolicima nemaš moć više satima kuhati i bla bla bla… 🤣😂 Sad pališ i ložiš babe kakve brzinske recepte spremaš iz invalidnih kolica i moliš za komentarre🤣