#Arbnora
Dobro jutro, ljudi.☕️
Ovih dana sam malo više sjedila u kolicima nego što sam smijela pa sad to skupo plaćam.❤️🩹
Jedva sam spavala preksinoć i sinoć od bolova u lijevom kuku i bedrenoj kost gdje sam imala prije par mjeseci operaciju.😔
Nije se desio nikakav nagli pokret niti išta slično da bih nogu povrijedila, jednostavno sam sjedila duže nego dozvoljeno u kolicima i očito mi je to zasmetalo za nogu.
Uzet ću si par dana manjeg snimanja, da se bolovi povuku i smanje. Odmarati ću pa ću u buduće opreznije.
Odraditi ću najosnovnije što moram, ali sam htjela vas obavijestiti da znate gdje sam u slučaju da me u danu nema.❤️
Nemojte me grditi, znam da ne pazim na sebe dovoljno, ali ja čim osjetim mrvicu više snage ili energije, odmah želim to iskoristiti, ali moje tijelo očito to ne može. Obećajem da ću polakše. 🌷
Hvala vam svima na razumijevanju.
Imajte svi lijep dan.🌸
Dobro jutro, ljudi.☕️
Ovih dana sam malo više sjedila u kolicima nego što sam smijela pa sad to skupo plaćam.❤️🩹
Jedva sam spavala preksinoć i sinoć od bolova u lijevom kuku i bedrenoj kost gdje sam imala prije par mjeseci operaciju.😔
Nije se desio nikakav nagli pokret niti išta slično da bih nogu povrijedila, jednostavno sam sjedila duže nego dozvoljeno u kolicima i očito mi je to zasmetalo za nogu.
Uzet ću si par dana manjeg snimanja, da se bolovi povuku i smanje. Odmarati ću pa ću u buduće opreznije.
Odraditi ću najosnovnije što moram, ali sam htjela vas obavijestiti da znate gdje sam u slučaju da me u danu nema.❤️
Nemojte me grditi, znam da ne pazim na sebe dovoljno, ali ja čim osjetim mrvicu više snage ili energije, odmah želim to iskoristiti, ali moje tijelo očito to ne može. Obećajem da ću polakše. 🌷
Hvala vam svima na razumijevanju.
Imajte svi lijep dan.🌸
7 months ago
(E)
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Čudno da je kosti bole od sjedenja, al’ je ne boli kad joj dijete skače po leđima.
7 months ago
In response Lejla to her Publication
E baš tako. Ništa se ne žali kad mala skače po njoj. Pa da je tako krhka sve bi joj popucalo od skakanja
7 months ago
In response Lejla to her Publication
Ako dijete skoči Nori na leđa, bit će više lajkova i veća zarada. Onda je odjednom više ne bole leđa. Malo je čudno. Čini se da mnogi lajkovi liječe Noru 😉
7 months ago
meni se čini da je sad došla voda do grla zbog prijava koje su podnesene pa se eto ona ide odmarati...sad odjednom boli noga a prije nije?? svašta ćeš još reći da se opravdaš ali to ne ide takoo... ( to su tvoje riječi upućene Saši )....e pa vidiš da ide takoo....
7 months ago
(E)
Je.o ti više pas mater odvratni debilu!!! Opet lažeš i lažeš debilko jedna, šta kažeš, povlačiš se zbog dugog sjedenja i bolova 🤣😂😂😂
Znam ja šta je tebi… Ti dodala gas, a i mi dodali gas da ti stanemo na kraj, sad utrtala i povlačiš se jer si uvidjela da smo ti opasno iza ledja… 😁💪💪
Znam ja šta je tebi… Ti dodala gas, a i mi dodali gas da ti stanemo na kraj, sad utrtala i povlačiš se jer si uvidjela da smo ti opasno iza ledja… 😁💪💪
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ich bin ganz Deiner Meinung. Wir müssen ihr das Handwerk legen! So wie ihr das hier macht, gefällt mir sehr gut. Nora sollte für ihre Betrügereien bestraft werden. Man sollte ihr auch die Sozialhilfe komplett streichen!