Logo
CarboNora Bambucci
7 months ago (E)
#Arbnora
Dobro jutro, ljudi.☕️
Ovih dana sam malo više sjedila u kolicima nego što sam smijela pa sad to skupo plaćam.❤️‍🩹
Jedva sam spavala preksinoć i sinoć od bolova u lijevom kuku i bedrenoj kost gdje sam imala prije par mjeseci operaciju.😔
Nije se desio nikakav nagli pokret niti išta slično da bih nogu povrijedila, jednostavno sam sjedila duže nego dozvoljeno u kolicima i očito mi je to zasmetalo za nogu.
Uzet ću si par dana manjeg snimanja, da se bolovi povuku i smanje. Odmarati ću pa ću u buduće opreznije.
Odraditi ću najosnovnije što moram, ali sam htjela vas obavijestiti da znate gdje sam u slučaju da me u danu nema.❤️
Nemojte me grditi, znam da ne pazim na sebe dovoljno, ali ja čim osjetim mrvicu više snage ili energije, odmah želim to iskoristiti, ali moje tijelo očito to ne može. Obećajem da ću polakše. 🌷
Hvala vam svima na razumijevanju.
Imajte svi lijep dan.🌸
Ayla Novak
Je.o ti više pas mater odvratni debilu!!! Opet lažeš i lažeš debilko jedna, šta kažeš, povlačiš se zbog dugog sjedenja i bolova 🤣😂😂😂
Znam ja šta je tebi… Ti dodala gas, a i mi dodali gas da ti stanemo na kraj, sad utrtala i povlačiš se jer si uvidjela da smo ti opasno iza ledja… 😁💪💪
7 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Elena
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ich bin ganz Deiner Meinung. Wir müssen ihr das Handwerk legen! So wie ihr das hier macht, gefällt mir sehr gut. Nora sollte für ihre Betrügereien bestraft werden. Man sollte ihr auch die Sozialhilfe komplett streichen!
Ayla Novak
7 months ago
In response Elena to her Publication
Danke für Deine Unterstützung. Wir werden jeden Tag gemeinsam für die Gerechtigkeit kämpfen. Momentan ist Nora unsere oberste Priorität… 💪🥰