Logo
Bambucci
15 hr ago
#Arbnora
Prije 2 godine objavila sam status koji je glasio:
,, Pa hajde da snimimo i to ♥️, da vidimo što se događa da tako puno kuca. 🙂 " nakon što mi je tlak preko 180 bio visok tokom operacije lijeve noge, a otkucaji srca su ludovali.
Doktori su se tada prepali tako visokog tlaka jer ga nisu susretali često, a još više ih je prepalo što mi je u snu tlak znao biti preko 190.
Kao netko tko je trpio jake bolove na lijevoj nozi i generalno bolove zbog mog stanja, mogu reći da je moje tijelo tokom te operacije jasno reklo:,, dosta je" i to pokazalo tlakom.
Tada sam prvi put bila poslana na daljnje kontrole za tlak uz liječenje lijeve noge i dalje.
Konačno sam nakon nekoliko tjedana dobila terapiju za tlak, moje stanje je što se tiče toga puno mirnije. Tlak ne luduje. Nisam nervozna. Srce ne preskače i sve je okej.🩷
Moja noga je i dalje na terapijama i trudi se oporaviti, ali neću nikada zaboraviti kako je moje tijelo pokazalo zube kroz visoki tlak govoreći:,, ne mogu više. "
Srećom, nakon te teške operacije, bolovi na nozi su se uz oprez noge smanjili i terapija za tlak je pomogla.
Budite nježni prema sebi i kad je dosta...uzmite pauzu.🌸
P.S: ovo su stare slike.
Blijeda. Umorna. Neispavana. Tamni koluti oko ociju. Rana na nozi od kuka do koljena. Otečena.
Ali... ne predajem se.
Ayla
Pucaš opet prosjačka debilčino što si već odavno ispucala… 🤣🤦‍♀️😝👊
1 hr ago
In response Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla , click on at the bottom under it