8 hr ago
#Arbnora
Da čujem u komentarima! 🥹
Koji broj kg vidimo na vagiiii?? 😁🥹😁🥹
Imali smooo 65kg prije otprilike 3 mj! 🤗
Cilj je prvo vidjeti broj 50, a onda ćemo vidjeti dalje hoću li ići niže ili ne. Zavisi kako se osjećam i kako mi ide. Ali za sad mi je cilj 50.
Za one koji ne znaju: ustati ne mogu zbog 👩🦽, pa mi je najlakse sjesti na vagu i tako se vagati.
Ovo je točna kilaža jer ima vaga za invalidska kolica kod doktora i potvrdio mi je isti broj.
Ja tu vagu nemam jer mi ne stane u stanu pa ovako improviziram.
IDEMO DALJEEEE! 💪🩷
P.S: kada dođem do željene kilaže, pričati ću što i kako. Do tada, molim za još malo strpljenja.
Laku noć svima.😴
(Za one koji su zbunjeni, broj 58.3kg je, ne vidi se 5 jasno od moje noge, ali je 5. 🤗 )
Da čujem u komentarima! 🥹
Koji broj kg vidimo na vagiiii?? 😁🥹😁🥹
Imali smooo 65kg prije otprilike 3 mj! 🤗
Cilj je prvo vidjeti broj 50, a onda ćemo vidjeti dalje hoću li ići niže ili ne. Zavisi kako se osjećam i kako mi ide. Ali za sad mi je cilj 50.
Za one koji ne znaju: ustati ne mogu zbog 👩🦽, pa mi je najlakse sjesti na vagu i tako se vagati.
Ovo je točna kilaža jer ima vaga za invalidska kolica kod doktora i potvrdio mi je isti broj.
Ja tu vagu nemam jer mi ne stane u stanu pa ovako improviziram.
IDEMO DALJEEEE! 💪🩷
P.S: kada dođem do željene kilaže, pričati ću što i kako. Do tada, molim za još malo strpljenja.
Laku noć svima.😴
(Za one koji su zbunjeni, broj 58.3kg je, ne vidi se 5 jasno od moje noge, ali je 5. 🤗 )
Ne vidi si njezin položaj tijela, ne vidi se sjedi li, naslanja li se ili na bilo koji način rasterećuje vagu, pa prikazani rezultat nema absolutno nikakvu dokazanu vrijednost.Dovoljno je malo osloniti tijelo ili promijeniti pritisak da broj na vagi postane besmislen. Cijeli peizor djeluje toliko prozirno i namješteno da više podsječa na očajnički pokušaj manipulacije nego na pošteno vaganje. Ukratko, fotografija ne dokazuje ništa osim koliko se daleko išlo u ovoj jadnoj inscenaciji. Već samo jedna njena debela nožurdina teži više od 50 kilograma… Odvratna i smotana lažovčina očito smatra publiku velikim naivcima i misli da ih lako može preveslati 🤣😝😂
1 hr ago
In response Bambucci to his Publication