14 hr ago
#Arbnora
Da čujem u komentarima! 🥹
Koji broj kg vidimo na vagiiii?? 😁🥹😁🥹
Imali smooo 65kg prije otprilike 3 mj! 🤗
Cilj je prvo vidjeti broj 50, a onda ćemo vidjeti dalje hoću li ići niže ili ne. Zavisi kako se osjećam i kako mi ide. Ali za sad mi je cilj 50.
Za one koji ne znaju: ustati ne mogu zbog 👩🦽, pa mi je najlakse sjesti na vagu i tako se vagati.
Ovo je točna kilaža jer ima vaga za invalidska kolica kod doktora i potvrdio mi je isti broj.
Ja tu vagu nemam jer mi ne stane u stanu pa ovako improviziram.
IDEMO DALJEEEE! 💪🩷
P.S: kada dođem do željene kilaže, pričati ću što i kako. Do tada, molim za još malo strpljenja.
Laku noć svima.😴
(Za one koji su zbunjeni, broj 58.3kg je, ne vidi se 5 jasno od moje noge, ali je 5. 🤗 )
Da čujem u komentarima! 🥹
Koji broj kg vidimo na vagiiii?? 😁🥹😁🥹
Imali smooo 65kg prije otprilike 3 mj! 🤗
Cilj je prvo vidjeti broj 50, a onda ćemo vidjeti dalje hoću li ići niže ili ne. Zavisi kako se osjećam i kako mi ide. Ali za sad mi je cilj 50.
Za one koji ne znaju: ustati ne mogu zbog 👩🦽, pa mi je najlakse sjesti na vagu i tako se vagati.
Ovo je točna kilaža jer ima vaga za invalidska kolica kod doktora i potvrdio mi je isti broj.
Ja tu vagu nemam jer mi ne stane u stanu pa ovako improviziram.
IDEMO DALJEEEE! 💪🩷
P.S: kada dođem do željene kilaže, pričati ću što i kako. Do tada, molim za još malo strpljenja.
Laku noć svima.😴
(Za one koji su zbunjeni, broj 58.3kg je, ne vidi se 5 jasno od moje noge, ali je 5. 🤗 )
Dobro sam proučila tvoju vagu na internetu. Lažljivi stvore, pa samo tvoja ogromna, debela guzica definitivno ne može stati na nju! Tvoja debela guzica jedva stane čak i u ta tvoja invalidna kolica, a vaga je još mnogo manja!
1 hr ago
In response Bambucci to his Publication