Logo
Bambucci
4 hr ago
#Arbnora
Ljudi moji, ponekad zastanem i pomislim koliko zapravo razloga za zahvalnost imamo, a da ih često ni ne primjećujemo. ❤️
Koliko je velika stvar probuditi se ujutro, ustati iz kreveta, otići u kupaonicu, otuširati se, oprati zube, počešljati se, obući omiljenu odjeću i staviti malo parfema prije nego što započnemo dan. Toliko je toga što radimo automatski da zaboravimo koliko je zapravo dragocjeno.
Ponekad tek kada se susretnemo s preprekama ili vidimo koliko truda nekome treba za ono što drugome traje nekoliko minuta, počnemo drugačije gledati na život.
Zahvalnost me naučila da sreća nije uvijek u velikim stvarima. Nije uvijek u novcu, putovanjima, velikim kućama ili skupim stvarima. Nekada se sreća krije upravo u onome što svakodnevno uzimamo zdravo za gotovo.
U tome da možeš sam popiti čašu vode kada si žedan.
Da možeš napisati poruku osobi koju voliš.
Da možeš otvoriti vrata i izaći na svježi zrak.
Da možeš obući čarape, pospremiti ormar ili pripremiti sebi šalicu kave.👩‍🦽
Možda nekome ovo zvuči kao sitnica.
Ali život se zapravo i sastoji od sitnica. 🌷
I što sam starija, sve više shvaćam da nije poanta uspoređivati svoje teškoće s tuđima niti mjeriti tko ima više, a tko manje izazova. Svatko nosi svoju priču i svoje bitke koje drugi često ne vide.
Ali vjerujem da svi možemo zastati na trenutak i zahvaliti za ono što danas imamo, za ono što danas možemo i za ljude koji su uz nas.
Jer zahvalnost ne mijenja okolnosti uvijek, ali često promijeni način na koji ih doživljavamo.
A kada počnemo primjećivati male blagoslove, shvatimo da možda nisu tako mali kako smo mislili.
Zato vam danas želim samo jedno: da ne zaboravite cijeniti stvari koje vam se čine običnima. Možda su upravo one najveći darovi koje imate. ❤️🌷
helloo_04
Ova je teški psihijatrijski slučaj! Ali onaj najteži slučaj!!! 🤷🏻‍♀️
3 hr ago
In response Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from helloo_04 , click on at the bottom under it