Logo
Bambucci
4 hr ago
#Arbnora
Ljudi moji, ponekad zastanem i pomislim koliko zapravo razloga za zahvalnost imamo, a da ih često ni ne primjećujemo. ❤️
Koliko je velika stvar probuditi se ujutro, ustati iz kreveta, otići u kupaonicu, otuširati se, oprati zube, počešljati se, obući omiljenu odjeću i staviti malo parfema prije nego što započnemo dan. Toliko je toga što radimo automatski da zaboravimo koliko je zapravo dragocjeno.
Ponekad tek kada se susretnemo s preprekama ili vidimo koliko truda nekome treba za ono što drugome traje nekoliko minuta, počnemo drugačije gledati na život.
Zahvalnost me naučila da sreća nije uvijek u velikim stvarima. Nije uvijek u novcu, putovanjima, velikim kućama ili skupim stvarima. Nekada se sreća krije upravo u onome što svakodnevno uzimamo zdravo za gotovo.
U tome da možeš sam popiti čašu vode kada si žedan.
Da možeš napisati poruku osobi koju voliš.
Da možeš otvoriti vrata i izaći na svježi zrak.
Da možeš obući čarape, pospremiti ormar ili pripremiti sebi šalicu kave.👩‍🦽
Možda nekome ovo zvuči kao sitnica.
Ali život se zapravo i sastoji od sitnica. 🌷
I što sam starija, sve više shvaćam da nije poanta uspoređivati svoje teškoće s tuđima niti mjeriti tko ima više, a tko manje izazova. Svatko nosi svoju priču i svoje bitke koje drugi često ne vide.
Ali vjerujem da svi možemo zastati na trenutak i zahvaliti za ono što danas imamo, za ono što danas možemo i za ljude koji su uz nas.
Jer zahvalnost ne mijenja okolnosti uvijek, ali često promijeni način na koji ih doživljavamo.
A kada počnemo primjećivati male blagoslove, shvatimo da možda nisu tako mali kako smo mislili.
Zato vam danas želim samo jedno: da ne zaboravite cijeniti stvari koje vam se čine običnima. Možda su upravo one najveći darovi koje imate. ❤️🌷
Marija
3 hr ago
In response Bambucci to his Publication
Opet neki besmislen, razvučen tekst koji zapravo ne govori ništa novo. Njene ovce moraju da budu nenormalno glupe da bi tako nešto lajkovale.
Ayla
Dosta njih je napustilo stado, ali još nekoliko baš glupavih ovačurina je ostalo… 🤣
2 hr ago
In response Marija to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla , click on at the bottom under it