7 months ago
(E)
#Arbnora
Moje 6 gostovanje je danas obavljeno! 🥺💪❤️
Danas sam gostovala u Slatini, pomoćnicima u nastavi, u suradnji sa profesoricom Patricijom. 🥰
Imali smo jako zanimljivo druženje gdje su asistenti u nastavi imali puno pitanja.
Uspjela sam na dosta pitanja odgovoriti iz svog iskustva.
Razgovarali smo o asistentima u nastavi u Njemačkoj, kako to funkcionira u usporedbi sa Hrvatskim asistentima, govorili smo o osobnim asistentima i asistentima za dijete kao podrška majci s invaliditetom (Npr meni u ovom slučaju, dok u Hrvatskoj toga za sad nema).
Dotakla sam se i tema o diskriminacijama i predrasudama s kojima se osobe s invaliditetom susreću.
Govorila sam i o sljedećem:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Da li Osteogenesis Imperfecta izliječiva i kako se tretira?
* Koji tipovi Osteogenesis Imperfecta dijagnoze postoje?
...
Ovo divno gostovanje sam završila sa inspirativnom pričom o svom životu i borbama i poteškoćama s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela.
Veliko hvala još jednom na pozivu profesorici Patriciji , velikom čovjeku i vrhunskom profesionalcu u svom poslu.
https://www.facebook.com/p...
👏👏👏
Vi ako želite da budem dio vašeg sata, stojim vam na raspolaganju putem web stranice.
Moje 6 gostovanje je danas obavljeno! 🥺💪❤️
Danas sam gostovala u Slatini, pomoćnicima u nastavi, u suradnji sa profesoricom Patricijom. 🥰
Imali smo jako zanimljivo druženje gdje su asistenti u nastavi imali puno pitanja.
Uspjela sam na dosta pitanja odgovoriti iz svog iskustva.
Razgovarali smo o asistentima u nastavi u Njemačkoj, kako to funkcionira u usporedbi sa Hrvatskim asistentima, govorili smo o osobnim asistentima i asistentima za dijete kao podrška majci s invaliditetom (Npr meni u ovom slučaju, dok u Hrvatskoj toga za sad nema).
Dotakla sam se i tema o diskriminacijama i predrasudama s kojima se osobe s invaliditetom susreću.
Govorila sam i o sljedećem:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Da li Osteogenesis Imperfecta izliječiva i kako se tretira?
* Koji tipovi Osteogenesis Imperfecta dijagnoze postoje?
...
Ovo divno gostovanje sam završila sa inspirativnom pričom o svom životu i borbama i poteškoćama s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela.
Veliko hvala još jednom na pozivu profesorici Patriciji , velikom čovjeku i vrhunskom profesionalcu u svom poslu.
https://www.facebook.com/p...
👏👏👏
Vi ako želite da budem dio vašeg sata, stojim vam na raspolaganju putem web stranice.
7 months ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ajd sjaši više lažljivice jedna, Patricija nije profesorica, nego obična učiteljica i prezidentica za invalidne ljude, tačka i kraj.
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Das wird Nora nicht gefallen. Perfekte Arbeit von tusmo24.com!
Hoffentlich auch 😃
Wir zerstören ihren Betrügereien 💪😂😂😂🍀
Wir zerstören ihren Betrügereien 💪😂😂😂🍀
7 months ago
In response Elena to her Publication