Logo
CarboNora Bambucci
7 months ago (E)
#Arbnora
Moje 6 gostovanje je danas obavljeno! 🥺💪❤️
Danas sam gostovala u Slatini, pomoćnicima u nastavi, u suradnji sa profesoricom Patricijom. 🥰
Imali smo jako zanimljivo druženje gdje su asistenti u nastavi imali puno pitanja.
Uspjela sam na dosta pitanja odgovoriti iz svog iskustva.
Razgovarali smo o asistentima u nastavi u Njemačkoj, kako to funkcionira u usporedbi sa Hrvatskim asistentima, govorili smo o osobnim asistentima i asistentima za dijete kao podrška majci s invaliditetom (Npr meni u ovom slučaju, dok u Hrvatskoj toga za sad nema).
Dotakla sam se i tema o diskriminacijama i predrasudama s kojima se osobe s invaliditetom susreću.
Govorila sam i o sljedećem:
* Što je to Osteogenesis Imperfecta?
* Koje su karakteristike Osteogenesis Imperfecta dijagnoze?
* Da li Osteogenesis Imperfecta izliječiva i kako se tretira?
* Koji tipovi Osteogenesis Imperfecta dijagnoze postoje?
...
Ovo divno gostovanje sam završila sa inspirativnom pričom o svom životu i borbama i poteškoćama s kojima sam se kao osoba s invaliditetom susrela.
Veliko hvala još jednom na pozivu profesorici Patriciji , velikom čovjeku i vrhunskom profesionalcu u svom poslu.
https://www.facebook.com/p...
👏👏👏
Vi ako želite da budem dio vašeg sata, stojim vam na raspolaganju putem web stranice.
Ayla Novak
7 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ajd sjaši više lažljivice jedna, Patricija nije profesorica, nego obična učiteljica i prezidentica za invalidne ljude, tačka i kraj.
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Evo dokaza:
CarboNora Bambucci
7 months ago
O Nori smo odmah obavijestili školu.
Elena
7 months ago
Das wird Nora nicht gefallen. Perfekte Arbeit von tusmo24.com!
Ayla Novak
Hoffentlich auch 😃
Wir zerstören ihren Betrügereien 💪😂😂😂🍀
7 months ago
In response Elena to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it