Logo
CarboNora Bambucci
6 months ago
#Arbnora
Malo šale nikad nije na odmet.😁❤️
Ayla Novak
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Koja debilna glupača, al ajd nek se nešto priča i ona kao u jako lošem stanju, a ko debil se lažno kikoće… Pravi ove svoje fanove totalno glupavim da joj sad srca šalju i kao jeeee Nora, bravo 🤣🤣😂😂😂 ja umirem od smjeha, koliko je ova psiho bljugava osoba došla do dna, zna šta je pričala, zna koliko joj je kao teško bilo i sad blebeće ko ćuran bez mozga🤣 🤮 Joj ovoj djubretari zlobnoj stvarno nema pomoći, dok je sa tusmo ne ukinemo do kraja, džabe joj i njeni Followeri, ide ona u pičku materinu više!!! U cijelom svijetu nije bilo baš ovolike zlobne duše, hoće debilna krmača love, kako je navikla, e neće moći više, na svim stranicamma će biti debilni egoistični iskorištator 🤣🤮🤮🤮
Victoria Carter
6 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Vidiš ti koliko oni rade budale od svih njenih pratioca...ti ljudi ne kuže da je to zlo veliko..evo je opet a rekla je da je neće biti više....ta laže i laže čim zine..dva dana je nije bilo ....točno kako sam i rekla...i vidimo da je jako dobro...da je na ljekovima ne bi mogla ovako se preseravati jer ne bi bila za ništa a ona ko da se ništa nije desilo....zlo,kažem ja...
Ayla Novak
Da, baš onako kako si rekla… Ma meni i drago da se opet pojavila sa svojim lažotinama, imam je sad još više u šaci gdje ću joj sad još više pokazati koliko je blentava i lažna osoba, bljuvotini zahvalilo 🤑🤑🤑 Prvo će ovi njeni glupavi pratioci, teški seljoberi doći na red, da tim jadnim glupanderima bar malo oči otvorim 🤣🤣💪💪💪 Jooojjj van svake pameti ovi njeni glupavi pratioci tj njeni obožavaoci 🤣🤮🤮🤮
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it