Logo
CarboNora Bambucci
6 months ago
#Arbnora
Pročitala sam neki dan nešto zanimljivo pa bi htjela podijeliti s vama svima, možda će nekome služiti. 😊

Kaže: kada vas neprijatelj krene ismijavati radi izgleda ili ičega drugoga, to znači da je izgubio sve važne argumente da vas povrijedi i napadne pa se poput djeteta u školskoj dobi spušta na razinu ruganja jer psihički nije zreliji za više.

Dugo sam razmišljala o toj rečenici i došla do zaključka da je istina. Djeca kada nešto ne znaju ili ne razumiju,iz straha i ne odgoja, krenu se rugati, upirati prstom, ismijavati, i tako dalje.

Vi ne možete nikoga odgajati ili preodgajati. Možete se udaljiti, ignorirati i svoje dragocjeno vrijeme ulagati u sebe, a isto to vrijeme će određenima vratiti sve po zasluzi.

Lijep dan želim svima.🥰❤️
Victoria Carter
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ruganje je opći pojam...Tebi se nitko ne ruga, tebi ljudi govore činjenice i to je problem jer ti smatraš da ti se ne smije ništa reći...zašto bi netko bio u pravu a ti ne? Eto to tebe boli, činjenice....prihvati kritiku i riješila si problem...kakvo crno ruganje????
Yellow
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ima i ljudi koji joj se rugaju samo je u krivu da nemaju argumenata. Ona sama im ih je servirala na pladnju. Nisam za ruganje no nekako mi se čini da ona sa svojim ponašanjem i stavovima izvlači najgore iz ljudi.
Meni je zanimljivo kako su različiti ljudi sa više različitih internet stranica došli do identičnih zaključaka o njoj. Mislim da smo svi na neki način kolektivno u čudu što tako javno pokazuje narcisoidne karakteristike i još se njima hvali. Nije to baš viđeno na internetu, barem ja ne viđam. Moram priznati jedinstvena je u tome.
Victoria Carter
Točno! Iznervirala je ljude sama i onda dođe do svakakvih riječi . Meni je to potpuno jasno.. sama stvarasvojim ponašanjem bijes kod ljudi… sad nek snosi posljedice
6 months ago
In response Yellow to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it