6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Dakle koliko je jadan taj live bio. Dosta su je napadali ljudi u komentarima i blokirala je brzinom munje. Ali izjavila je da ona dozivljava "elektricno" nasilje, umjesto elektronskog. To sto ona maltretira nikom nista. Boze, baci ciglu i budi precizan.
Ja ne mogu vjerovat da ako je taj live bio baš jadan da ona ovako mrtva hladna se kesuri...meni taj njen sklop u glavi nikako nije jasan...da sam ja na njenom mjestu ( ne daj bože ali samo govorim figurativno) ne bi se više nikad nigdje pojavila...fali njoj puno daski u glavi jer stvarno nemam drugi odgovor na ovakvo ponašanje...
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Javio joj se u komentarima onaj odvjetnik sto je slao prijave u DE na mdk i policiju i finanzamt, da joj potvrdi da je poslao, zena se sablaznila, minuta sutnje, vidno uznemirena, bas bas los live je bio. Naravno da ga je blokirala al je vidjela i sad zna za sigurno da je sve poslano. Samo da institucije pocnu raditi svoj posao vec jednom...
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
ona je od samog početka bila uznemirena jer trebalo je moći još više lagati i blokirati, zato i jeste stalno s,očima u plafon gledala… Platiće ona uskoro za sve…