6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Dakle koliko je jadan taj live bio. Dosta su je napadali ljudi u komentarima i blokirala je brzinom munje. Ali izjavila je da ona dozivljava "elektricno" nasilje, umjesto elektronskog. To sto ona maltretira nikom nista. Boze, baci ciglu i budi precizan.
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
Ja ne mogu vjerovat da ako je taj live bio baš jadan da ona ovako mrtva hladna se kesuri...meni taj njen sklop u glavi nikako nije jasan...da sam ja na njenom mjestu ( ne daj bože ali samo govorim figurativno) ne bi se više nikad nigdje pojavila...fali njoj puno daski u glavi jer stvarno nemam drugi odgovor na ovakvo ponašanje...
6 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Javio joj se u komentarima onaj odvjetnik sto je slao prijave u DE na mdk i policiju i finanzamt, da joj potvrdi da je poslao, zena se sablaznila, minuta sutnje, vidno uznemirena, bas bas los live je bio. Naravno da ga je blokirala al je vidjela i sad zna za sigurno da je sve poslano. Samo da institucije pocnu raditi svoj posao vec jednom...
ona je od samog početka bila uznemirena jer trebalo je moći još više lagati i blokirati, zato i jeste stalno s,očima u plafon gledala… Platiće ona uskoro za sve…
6 months ago
In response Ptanja to her Publication