6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
TORTELJINI β¦ ππππ
Daj nauΔi veΔ jednom da su to TORTELINI β¦ Bez LJ
Daj nauΔi veΔ jednom da su to TORTELINI β¦ Bez LJ
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
KrmaΔetino debilna, nije ti prvi put da snimaΕ‘ tvoj dijetalni π recept sa tortelini, ali znam da moraΕ‘ neΕ‘to snimati jer ti treba lova i to pod hitnoβ¦
Znam da imaΕ‘ namjeru da se seliΕ‘ iz Rostock jer se tu viΕ‘e od sramote nigdje ne moΕΎeΕ‘ pokazatiβ¦ Susjedi te ne mogu gledati viΕ‘e, policija na vrata itdβ¦. Znam gdje se seliΕ‘β¦ Gdje god da odeΕ‘ Δemo te mi ganjati, nema Ε‘anse da nam pobjegneΕ‘ zlobo boΕΎija!!! NaΕ‘ radar te pratiβ¦
Da si se zaustavila tamo gdje nisiβ¦ niko te nebi dirao i nebi ni uvidjeli ili saznali koje si ti u biti zlo, znaΔi za sve si sama krivaβ¦
Znam da imaΕ‘ namjeru da se seliΕ‘ iz Rostock jer se tu viΕ‘e od sramote nigdje ne moΕΎeΕ‘ pokazatiβ¦ Susjedi te ne mogu gledati viΕ‘e, policija na vrata itdβ¦. Znam gdje se seliΕ‘β¦ Gdje god da odeΕ‘ Δemo te mi ganjati, nema Ε‘anse da nam pobjegneΕ‘ zlobo boΕΎija!!! NaΕ‘ radar te pratiβ¦
Da si se zaustavila tamo gdje nisiβ¦ niko te nebi dirao i nebi ni uvidjeli ili saznali koje si ti u biti zlo, znaΔi za sve si sama krivaβ¦
6 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Oho zar ide u Stuttgart? Ili u Dansku? Svakako ce nastradati kamo god otisla. Samo daj Boze da je prije toga privedu tu gdje je