Krmačetino debilna, nije ti prvi put da snimaš tvoj dijetalni 😉 recept sa tortelini, ali znam da moraš nešto snimati jer ti treba lova i to pod hitno…
Znam da imaš namjeru da se seliš iz Rostock jer se tu više od sramote nigdje ne možeš pokazati… Susjedi te ne mogu gledati više, policija na vrata itd…. Znam gdje se seliš… Gdje god da odeš ćemo te mi ganjati, nema šanse da nam pobjegneš zlobo božija!!! Naš radar te prati…
Da si se zaustavila tamo gdje nisi… niko te nebi dirao i nebi ni uvidjeli ili saznali koje si ti u biti zlo, znači za sve si sama kriva…
Znam da imaš namjeru da se seliš iz Rostock jer se tu više od sramote nigdje ne možeš pokazati… Susjedi te ne mogu gledati više, policija na vrata itd…. Znam gdje se seliš… Gdje god da odeš ćemo te mi ganjati, nema šanse da nam pobjegneš zlobo božija!!! Naš radar te prati…
Da si se zaustavila tamo gdje nisi… niko te nebi dirao i nebi ni uvidjeli ili saznali koje si ti u biti zlo, znači za sve si sama kriva…
6 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
6 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Oho zar ide u Stuttgart? Ili u Dansku? Svakako ce nastradati kamo god otisla. Samo daj Boze da je prije toga privedu tu gdje je
6 months ago
In response Ptanja to her Publication
Za sada planira Stuttgart, ali sumnjam da će uspjeti… ona je u go.nima do guše i pukla je totalno!!!