8 months ago
(E)
#Arbnora
Kad se sjetim našeg početka u Njemačkoj...puzala sam po stepenicama mjesecima dok nismo došli do stanova za osoba s invaliditetom...jedva smo stan opremili, imali smo jedva za osnovne stvari, Naim je radio za život, a ja sam primala samo osobnu invalidninu jer nisam mogla raditi. Neku drugu vrstu pomoći nismo imali i bili smo sami...Sami u tuđoj državi, bez igdje ikoga svog, bez znanje jezika... sve ispočetka, a zdravlje ti nije najbolje.
I onda vrijeme prođe, čovjek očvrsne, izbori se nekako i dođe do ovakvog ugođaja. Lampice, svjetlost, fina večera, stan sa liftom, nema više navlačenja po stepenicama, obitelj i Vi, moji pratitelji... Vi koji ste mi podrska u svemu i koji uvijek navijate za mene...Hvala vam na svemu dobrome i želim vam ovakvu ljepotu, pa i više od ovoga, od srca.
Laku noć. ♥️
Kad se sjetim našeg početka u Njemačkoj...puzala sam po stepenicama mjesecima dok nismo došli do stanova za osoba s invaliditetom...jedva smo stan opremili, imali smo jedva za osnovne stvari, Naim je radio za život, a ja sam primala samo osobnu invalidninu jer nisam mogla raditi. Neku drugu vrstu pomoći nismo imali i bili smo sami...Sami u tuđoj državi, bez igdje ikoga svog, bez znanje jezika... sve ispočetka, a zdravlje ti nije najbolje.
I onda vrijeme prođe, čovjek očvrsne, izbori se nekako i dođe do ovakvog ugođaja. Lampice, svjetlost, fina večera, stan sa liftom, nema više navlačenja po stepenicama, obitelj i Vi, moji pratitelji... Vi koji ste mi podrska u svemu i koji uvijek navijate za mene...Hvala vam na svemu dobrome i želim vam ovakvu ljepotu, pa i više od ovoga, od srca.
Laku noć. ♥️
8 months ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Što bi to trebalo značiti ? Koga briga! I drugi ljudi se bore u životu i za život a ti si dobila sve na pladnju prošnjom i cicanjem ljudi i države. Ili je ovo uvod za daljnje moljakanje . Daj više začepi.
A osim toga trebala bi izbjegavati večeru a ne žderat u 10 navečer .Jedino tko će tebi stati na kraj si ti sama..krepat ćeš od zatajenja organa zbog debljine .Lova tu ne može pomoći. sretno dalje u prejedanju..
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ona stvarno ne bi trebala ništa jesti u 22 sata. Sve je deblja. Pitam se zašto njezin muž ne govori ništa o tome.
8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zato što je i on debil i žderu obadvoje, nadam se da će uskoro go.na papati 🤣🤣 Tu smo i idemo dalje 💪💪💪