4 months ago
#Arbnora
Nora je u Hrvatskoj i to sigurno već nedelju dana, a krije se ko zmija noge… predprošle godine je puštala video i kikotala se hvaleći se kako putuju za Hrvatsku. Smrdi tu nešto opasno jer mislim da joj je neko debelo utjerao strah i zato se boji jer inače bi već x videa pustila… Sad se ona dogovara šta će još slagati jer mislim da i neko sudjenje ima… Može se ona kriti i muljati koliko hoće, ali mi ćemo sve odkriti 💪💪💪
Nora je u Hrvatskoj i to sigurno već nedelju dana, a krije se ko zmija noge… predprošle godine je puštala video i kikotala se hvaleći se kako putuju za Hrvatsku. Smrdi tu nešto opasno jer mislim da joj je neko debelo utjerao strah i zato se boji jer inače bi već x videa pustila… Sad se ona dogovara šta će još slagati jer mislim da i neko sudjenje ima… Može se ona kriti i muljati koliko hoće, ali mi ćemo sve odkriti 💪💪💪
4 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ona je sigurno lagala kad idu u Hrvatsku i kad ima pregled kod doktora. Moguće da su već i bili i vratili se, a moguće je da još nisu ni krenuli. I zakamuflirati će videima gdje su točno.
Da, i dosta toga još nije jasno šta ta zloba pokušava jer ona laže li laže, sad još gore jer vidi da gubi… Šta god radila mi smo do sada dosta uspjeli, a i ova nejasnoća jeste ili nije ćemo sve razotkriti !
Idemo i dalje, tusmo dok je ne uništimo sa pravdom, ja prva ne odustajem💪💪💪
Idemo i dalje, tusmo dok je ne uništimo sa pravdom, ja prva ne odustajem💪💪💪
4 months ago
In response Yellow to her Publication