Logo
Ayla Novak
4 months ago
#Arbnora
Nora je u Hrvatskoj i to sigurno već nedelju dana, a krije se ko zmija noge… predprošle godine je puštala video i kikotala se hvaleći se kako putuju za Hrvatsku. Smrdi tu nešto opasno jer mislim da joj je neko debelo utjerao strah i zato se boji jer inače bi već x videa pustila… Sad se ona dogovara šta će još slagati jer mislim da i neko sudjenje ima… Može se ona kriti i muljati koliko hoće, ali mi ćemo sve odkriti 💪💪💪
Victoria Carter
4 months ago (E)
In response Ayla Novak to her Publication
Strah je vrag… a nju je poprilicno strah jer srala je protiv HR i Zagreba a sad bi sve polizala… ne ide to tako… njene su to riječi koje su joj se obile o glavu… a ako bolje razmislim, možda je ivo navlakuša.. oni još ni nisu u HR.,. Hoće krivi trag ostaviti… jao sad je u HR a u biti doči će za dva tjedna… to mi se baš počelo motat po glavi.. i ima logike.,
Ayla Novak
4 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Čuće se još gdje je ona jer ne može od nas sakriti, do sada smo je dosta razotkrili u njenim lažimani dosta smo prijavljivali i dosta uspjeli 💪💪💪
Jesi primjetila da mnoge stranice poništava i da mnoga imena naglasuje, samo nas ne na tusmo jer ne smije i ne može iako smo joj trn u oko 😂💪
Victoria Carter
4 months ago
Primjetila sam puno toga. Pogubila se
Ayla Novak
4 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Blaga riječ je za nju “pogubila” Ona je totalno prolupala i nije svjesna šta radi !!! Najveći strah smo joj mi jer se totalno borimo protiv nje sa pravdom jer smo dosta i već uspjeli i dokazali… 💪
Svi mogući njeni pokušaji padaju u vodu !!!
Bravo tusmo 💪💪💪
Elena
4 months ago
Sehr guter Kommentar Ayla! Wir werden Nora fertig machen! Sie muss aus den sozialen Medien verschwinden!! 👊⚡️💪
Ayla Novak
Ja genau und danke Dir, hvala 🥰🍀💪
4 months ago
In response Elena to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it