Logo
Ayla Novak
#Arbnora
Nora gdje si jer se brinemo… nema te nigdje i nismo navikli na to…
Opasno si ti lažljivice podla utrtala… a mi te i dalje pratimo 💪
Jedva čekam kad se vratiš u Njemačku i da onda opet po 4 videa na dan puštaš jer onda si kao hrabra i puštaš svoju dugu odvratnu jezičininu… Ja jedva čekam jer i dosta znam… Patuljče jedno, shvati da je tebi AMEN došao 😂💪💪💪
5 months ago
Victoria Carter
5 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
A prije dva tjedna je pisala da je u kinu u Zagrebu… bez slika bez hvaljenja .. samo da zavara pučanstvo 😂😂😂… zar ona stvarno misli da su ljudi glupi? Možda njene ovčice i jesu ali ima naa ima dosta koji znamo njene manipulativne radnje.. strah je vrag…. Lagala je da zavara one koji su joj za petama. Srala je protim HR i sad boravi u Zagrebu inkognito…!! Koja budala je to… pa svi znamo da je u Hrvatskoj naš sad… ono prije dva tjedna može objesit mačku o rep! Koja bruka je to skrivanje… baš bruka… i strah naravno… jer mnogima je stala na žulj… eto zi Nora sad si uspjela sve! Baš sve da se zamjeriš svima.
Ayla Novak
5 months ago (E)
In response Victoria Carter to her Publication
Moja uzrečica “ Možeš mačku o rep objesiti” 😊 Bruka je za nju, ako uopšte zna šta znači riječ “ bruka” djavo je to i to veliki koji smo skoro uganjali i ide uskoro u kavez💪💪
Elena
5 months ago (E)
In response Ayla Novak to her Publication
Nora hat gemäss meinen Informationen grosse Angst. Alles wird versteckt und absolut geheim gehalten. Ich würde mal behaupten, dass Nora kein ruhiges Leben mehr haben wird. Die Frau ist jetzt auf dem Radar und das ist gut so! 👊👊✊💪
Ayla Novak
5 months ago (E)
In response Elena to her Publication
Bravo Elena 👍👏👏 Die Sau ist am Ende👊👊💪