5 months ago
#Arbnora
Nora gdje si jer se brinemo… nema te nigdje i nismo navikli na to…
Opasno si ti lažljivice podla utrtala… a mi te i dalje pratimo 💪
Jedva čekam kad se vratiš u Njemačku i da onda opet po 4 videa na dan puštaš jer onda si kao hrabra i puštaš svoju dugu odvratnu jezičininu… Ja jedva čekam jer i dosta znam… Patuljče jedno, shvati da je tebi AMEN došao 😂💪💪💪
Nora gdje si jer se brinemo… nema te nigdje i nismo navikli na to…
Opasno si ti lažljivice podla utrtala… a mi te i dalje pratimo 💪
Jedva čekam kad se vratiš u Njemačku i da onda opet po 4 videa na dan puštaš jer onda si kao hrabra i puštaš svoju dugu odvratnu jezičininu… Ja jedva čekam jer i dosta znam… Patuljče jedno, shvati da je tebi AMEN došao 😂💪💪💪
A prije dva tjedna je pisala da je u kinu u Zagrebu… bez slika bez hvaljenja .. samo da zavara pučanstvo 😂😂😂… zar ona stvarno misli da su ljudi glupi? Možda njene ovčice i jesu ali ima naa ima dosta koji znamo njene manipulativne radnje.. strah je vrag…. Lagala je da zavara one koji su joj za petama. Srala je protim HR i sad boravi u Zagrebu inkognito…!! Koja budala je to… pa svi znamo da je u Hrvatskoj naš sad… ono prije dva tjedna može objesit mačku o rep! Koja bruka je to skrivanje… baš bruka… i strah naravno… jer mnogima je stala na žulj… eto zi Nora sad si uspjela sve! Baš sve da se zamjeriš svima.
5 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
5 months ago
(E)
In response Victoria Carter to her Publication
Moja uzrečica “ Možeš mačku o rep objesiti” 😊 Bruka je za nju, ako uopšte zna šta znači riječ “ bruka” djavo je to i to veliki koji smo skoro uganjali i ide uskoro u kavez💪💪
5 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ja još nigdje nisam vidjela da si upotrijebila tu uzrečicu jer realno to svi govore.