Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago
#Arbnora
Dragi ljudi, izaĆĄao je prekrasan intervju na serijalu " Reci! " kod Jutarnjeg lista.
Pogledajte ga i lajkajte jer vaĆĄa podrĆĄka puno znači. đŸ„č
U ovom serijalu sam pola sata govorila o internet nasilju kojeg vec mjesecima doĆŸivljavam. Govorila sam o sebi, o svom invaliditetu i poslu kojim se bavim.đŸ‘©â€đŸŠœ
Hvala joĆĄ jednom Jutarnji na podrĆĄci i nadam se da ce vam se video svidjeti. Meni je prekrasan.đŸ„°
Victoria Carter
3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ajmeee koliko laĆŸi si izgovorila i to javno! Ne,uopće se ne čudim jer sad si joĆĄ jednom dokazala da laĆŸeĆĄ a ne trepneĆĄ.Tko te vrijeđa na račun invaliditeta? Tko ti prijeti? Tko prijeti tvojoj obitelji? Jesi li ti normalna?? ZaĆĄto nisi rekla da si ukrala novac? Da ljude nazivaĆĄ pogrdnim imenima? Da pocjenjujeĆĄ i vrijeđaĆĄ svakoga tko ti kaĆŸe jednu krivu riječ a pritom dobronamjerno? Jazbinu nisi spomenula jel? Cijeli taj intervju je u rukavicama napravljen zamotan ukrasnom maĆĄnicom...Ti ne vidiĆĄ da si potonula sa tim intervjuom joĆĄ viĆĄe..joĆĄ ga promoviraĆĄ a preko 2,500 tisuće negativnih komentara.Zar tebi to nije poniĆŸavanje? Ti se sa time hvaliĆĄ umjesto da se sakrijeĆĄ u miĆĄju rupu i nestaneĆĄ.Nisi normalna
Ayla Novak
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Iće ona uskoro u miĆĄiju rupu, samo će morati ogromnu rupaču napraviti, inače neće moći stati drobulja odvratna
 đŸ€ŁđŸ˜‚đŸ˜‚
Ayla Novak
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Pa jel nije tako, ơto jeste, jeste
 😂😂😂