Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago
#Arbnora
Dragi ljudi, izašao je prekrasan intervju na serijalu " Reci! " kod Jutarnjeg lista.
Pogledajte ga i lajkajte jer vaša podrška puno znači. 🥹
U ovom serijalu sam pola sata govorila o internet nasilju kojeg vec mjesecima doživljavam. Govorila sam o sebi, o svom invaliditetu i poslu kojim se bavim.👩‍🦽
Hvala još jednom Jutarnji na podršci i nadam se da ce vam se video svidjeti. Meni je prekrasan.🥰
Victoria Carter
3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ajmeee koliko laži si izgovorila i to javno! Ne,uopće se ne čudim jer sad si još jednom dokazala da lažeš a ne trepneš.Tko te vrijeđa na račun invaliditeta? Tko ti prijeti? Tko prijeti tvojoj obitelji? Jesi li ti normalna?? Zašto nisi rekla da si ukrala novac? Da ljude nazivaš pogrdnim imenima? Da pocjenjuješ i vrijeđaš svakoga tko ti kaže jednu krivu riječ a pritom dobronamjerno? Jazbinu nisi spomenula jel? Cijeli taj intervju je u rukavicama napravljen zamotan ukrasnom mašnicom...Ti ne vidiš da si potonula sa tim intervjuom još više..još ga promoviraš a preko 2,500 tisuće negativnih komentara.Zar tebi to nije ponižavanje? Ti se sa time hvališ umjesto da se sakriješ u mišju rupu i nestaneš.Nisi normalna
Ayla Novak
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Iće ona uskoro u mišiju rupu, samo će morati ogromnu rupaču napraviti, inače neće moći stati drobulja odvratna… 🤣😂😂
Victoria Carter
3 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
😂😂😂
Ayla Novak
Pa jel nije tako, što jeste, jeste… 😂😂😂
3 months ago
In response Victoria Carter to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it