Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago
#Arbnora
Imala sam 17 godina. ❤️‍🩹
Frenki
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Samo kratko, teška psihijatrija. "Ovo" su u vrijeme Josipa Broza Tita držali u ustanovama zatvorenog tipa. Sada shvatam i zašto. Da ne postoji teška psihijatrijska dijagnoza kod nje, mnogi bi do sada reagirali. Javno blaćenje i linč prvo doktora, ustanova u kojima je liječena, zemlje koja joj pružila utočište,itd...
Obične smrtnike sto je blatila i blati, nitko normalan to nije doživio kao istinu. Sto bi moja pokojna baka rekla, batina iz raja izišla. I mišljenja sam da će se ona umiriti onog momenta kada dotakne veću budaletinu od sebe, pa je ta samelje i fizički i psihički. A među toliko prozvanih mislim da ima i takvih. Ne pomaže ovdje više ništa osim ključa i textilne industrije. I tako će na kraju i završiti. S ovim videom je pokazala da je sve performans. Bravo Arbnora, performans zreo za Jankomira.
Victoria Carter
2 months ago
In response Frenki to his Publication
e a zamisli sa kolikim strahom je došla u Hrvatsku da je čak lagala kad dolazi ...i sad kad se vratila u Njemačku opet pljuvačina po Hrvatskoj! Bolest da nema premca...i dobro kažeš,mnogima je stala na žulj i umjesto da prestane jer i sa onim intervjuom se pokopala ,ona nastavlja još jače pljuvati i prkositi i inatiti se..ovaj performans sa plakanjem je stepenica više u debilizmu kojeg radi..Btw,bravo za komentar! 👍
Frenki
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
U govna se ne dira, jer smrde. Kada moram biti prost. Hrvatska je njoj sigurna zemlja, jer smo mi za ovakve gospoda. Dok za Njemačku i Evropu ne bih rekao. Kao što svi znamo gdje živi, brojeve mobitela, vrtić u koji Naia ide, školu koju pohada sestra, gdje svi ostali njeni žive, tako i psiho veći od nje sve to zna. Tamo ljudi, djeca, porodice nestaju svaki dan. Pametnom dosta. Pitanje je trenutka kada će pokupiti neočekivano svo zlo koje je uradila. Tako još jednom bravo za performans, zbog ovakvih videa i videa gdje vrijeđaš javno ljude, institucije, klinike, doktore, te nijedna policija neće doživjeti ozbiljno. Zbog ovog nisi tužila nikog. Zbog toga I nećeš, jer su tvoji uređaji i IP Adresa mjesto tvog uništenja, tvoj najveći neprijatelj, jer pravda je spora, ali dostižna. Ako je dočekaš prije psiha koji te proganja. I zbog svega toga si laka meta.

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it