10 months ago
#Arbnora
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
Suviše si bezobrazna, bahata i blentavo samouvjerena, a mi te gazimo i pobjedjujemo 💪 Znaš da si pri kraju, da si pukla i da te čak i stado ovaca napušta.. ali jbg. kad neko više grama mozga u glavi nema, onda se okreće ko ploča… Bekelji se svom ocu šiptarskom gaduro debela odvratna, on te naučio tim odvratnim cakama! Ova tvoje jadno dijete postaje i liči totalno na tebe… djavole djavolski, ne razmnožavaj se… Pravda je uvjek tu 💪💪
10 months ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication