Logo
CarboNora Bambucci
10 months ago
#Arbnora
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
Ayla Novak
Suviše si bezobrazna, bahata i blentavo samouvjerena, a mi te gazimo i pobjedjujemo 💪 Znaš da si pri kraju, da si pukla i da te čak i stado ovaca napušta.. ali jbg. kad neko više grama mozga u glavi nema, onda se okreće ko ploča… Bekelji se svom ocu šiptarskom gaduro debela odvratna, on te naučio tim odvratnim cakama! Ova tvoje jadno dijete postaje i liči totalno na tebe… djavole djavolski, ne razmnožavaj se… Pravda je uvjek tu 💪💪
10 months ago (E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it