Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
10 months ago
Yellow
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Hranila si svoju publiku ljubavlju i dobrotom? Ljudi koji su te pratili čak i podržavali si blokirala čim su ti dali konstruktivnu kritiku. Nazivala si ljude ovčetinama, retardinarima, bila bezobrazna i bahata kada bi ti dali savjet koji ti se ne bi sviđao. Blokirala si čak ljude koji su ti poslali novac za polog za stan. Stvorila si sektu srca od publike čiji si diktator. Na tvojoj stranici vlada nametnuto jednoumlje bez slobode govora. O kakvoj ljubavi i dobroti ti pričaš. Pa tvoja publika ti je sredstvo za zaradu i dizanje ega.
majamilic maja
10 months ago
Cijela obitelj poremećena. Blejko iz ljubavi? Sacuvaj nas, Boze takve ljubavi. Kome je ovo Simpa i slatko isti je kao i ovih troje ljigotina. Nazalost, dijete neće biti ništa bolje od njih jedino ako institucija ne izuzmu dijete iz te bolesne zajednice.
Anela
10 months ago
Was für ein erbärmlicher Haufen geistigen Sondermülls! Bei diesen zwei traurigen Gestalten fragt man sich nicht mehr, wer dümmer ist. Die einzige Frage ist, wessen Hirn schon vollständig abgeschaltet hat. Ein einziger Anblick reicht, um jede Hoffnung auf Intelligenz oder Würde zu begraben. Einfach nur ein ekelhafter Abgrund menschlicher Peinlichkeit. 👊✊👆
Frenki
10 months ago
In response Anela to his Publication
Nema tu intelekta. Samo ogromni planktoni koji im skaču u glavi. A odavno ona "publike" nema. Svjesna toga. Očekivati je deluziju tek ako FB ne obnovi monetizaciju, a s obzirom na stanje prijava, teško.
Frenki
10 months ago
Raduje me da si pročitala i čitaš sve komentare ovdje. I po tome pišeš objave. Ali Luciferu, pogledaj svoje objave zadnju godinu, i one sto su javne i one što si u arhivu stavila i vidi sta si poslala?
Ipak si poslala mržnju, zlo i pakost koja se vidi iz svake tvoje pore, pokreta, pogleda, iz tvoje bahatosti prema dr.ljudima.
Ne opra tebe ni "Saponija Osijek". Tako da tu popravka nema. Jer kod tebe iskrenog pokajanja nema niti želiš to, niti misliš da si igdje pogrijesila. Mislim da u svojoj bolesnoj percepciji Svijeta ocekujes da te proglase svetom.
Ego i tvoj bolesni um će te pojesti, a tužbe I osuda okoline vec te deluzirala. A o psihu ili vise njih koji te ustvari provociraju, ne zelim. Niti znam. Ali on/oni te natjerali na pola ovog. I da i dalje Vam svom troma diše za vratom. Dahće rekao bih, netko jako blizak vam. To ti imaj na umu i čuvaj to jadno dijete. Jer obično nastradaju nevini oko takvih kao ti. Pusti ti grupe, mreže I ostalo. Mrznju poslala, buket cvijeća neces dobiti nazad.
Yellow
10 months ago
In response Frenki to his Publication
Drito se osvrnula na ono u tvom prošlom komentaru što si rekao što odašilješ to primaš. I ja isto imam dojam da ona želi biti nešto poput heroine koju ljudi hvale i časte i uzdižu jer se "bori" za sve osi. Teško joj pada da bude neprimjećena, hrani se tuđom pažnjom jer je forma bez sadržaja. Da nema ovog interneta ja ne bi ni znala da postoje ljudi poput nje.
Ona često spominje da je "javni linč" protiv nje pokrenula jedna osoba i da je izmanipulirala sve druge. Mislim da je sebi dala takvo objašnjenje jer joj je teško prihvatiti da je toliko ljudi ne voli i da svi imaju skoro identično negativno mišljenje o njoj. Ona zloupotrebljava svoj invaliditet i ljudi su time najviše revoltirani i na neki način žele osvijestiti druge ljude da progledaju, a prijavama skrenuti pažnju institucija da ju provjere.
Ayla Novak
10 months ago (E)
Suviše si bezobrazna, bahata i blentavo samouvjerena, a mi te gazimo i pobjedjujemo 💪 Znaš da si pri kraju, da si pukla i da te čak i stado ovaca napušta.. ali jbg. kad neko više grama mozga u glavi nema, onda se okreće ko ploča… Bekelji se svom ocu šiptarskom gaduro debela odvratna, on te naučio tim odvratnim cakama! Ova tvoje jadno dijete postaje i liči totalno na tebe… djavole djavolski, ne razmnožavaj se… Pravda je uvjek tu 💪💪