10 months ago
#Arbnora
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
Hranila si svoju publiku ljubavlju i dobrotom? Ljudi koji su te pratili čak i podržavali si blokirala čim su ti dali konstruktivnu kritiku. Nazivala si ljude ovčetinama, retardinarima, bila bezobrazna i bahata kada bi ti dali savjet koji ti se ne bi sviđao. Blokirala si čak ljude koji su ti poslali novac za polog za stan. Stvorila si sektu srca od publike čiji si diktator. Na tvojoj stranici vlada nametnuto jednoumlje bez slobode govora. O kakvoj ljubavi i dobroti ti pričaš. Pa tvoja publika ti je sredstvo za zaradu i dizanje ega.
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication