10 months ago
#Arbnora
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
Publika koja vas prati kada ste u javnosti je ponekad oličenje Vas samih i Vašeg rada. Ukoliko ju hranite da druge maltretiraju, onda je samo pitanje vremena kada će se ta ista publika okrenuti protiv Vas samih, da i Vas maltretira. No, ako ju hranite ljubavlju i dobrotom, onda se samo ljubavi i dobroti možete nadati. Matematika je vrlo jasna, rezultat je uvijek isti. ☺️♥️
Hvala vam svima na dobroti, ljubavlju, razumijevanju i svemu što svaki dan za mene i moju obitelj radite. Puno vas sve volim i zahvalna sam na svima vama.🌷
P.S: beljko je iz ljubavi.😋
Was für ein erbärmlicher Haufen geistigen Sondermülls! Bei diesen zwei traurigen Gestalten fragt man sich nicht mehr, wer dümmer ist. Die einzige Frage ist, wessen Hirn schon vollständig abgeschaltet hat. Ein einziger Anblick reicht, um jede Hoffnung auf Intelligenz oder Würde zu begraben. Einfach nur ein ekelhafter Abgrund menschlicher Peinlichkeit. 👊✊👆
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
10 months ago
In response Anela to his Publication
Nema tu intelekta. Samo ogromni planktoni koji im skaču u glavi. A odavno ona "publike" nema. Svjesna toga. Očekivati je deluziju tek ako FB ne obnovi monetizaciju, a s obzirom na stanje prijava, teško.