Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Moram priznati da ovaj oporavak, same vježbe i rad sa svime mi itekako uzima snagu barem 50% u danu. Nemam tada bas energije za druge stvari, ali mi je prioritet raditi na ovome da meni bude bolje.👩‍🦽❤️
10 months ago
Ayla Novak
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Znači u svemu sam u pravu bila, kad sam prije još ihahaj vremena rekla, da si ti jedno odvrano patuljče koje može hodati… Sad ti utovljeno patuljče, prodaješ neku providljivu priču jer si totalno upala u zamku… Nema ti drugo jer si propala maksimalno i mislim da ove tvoje ovčetime nisu baš toliko glupave i naivne da opet i na to i tu tvoju naivu nasjednu…
Odvratno zlobno zdravo patuljče si gdje ću te i dalje ganjati i sa dokazom te u rupaču strpati 💪💪💪
Yellow
10 months ago
Kako će hodati sa hodalicom kada joj noge neće stajati paralelno već u slovo A radi debljine nogu.
Marija
10 months ago
In response Yellow to her Publication
Da bi se Nora uopšte iole mogla kretati uz pomoć hodalice, morala bi smršati najmanje 30 do 40 kilograma. Sa svojim sadašnjim deformisanim, naduvenim nogama to je apsolutno nemoguće, ona ostaje tromi teret koji se jedva pomera s mesta.
Yellow
10 months ago
Znači u zadnje tri godine je znala stati na desnu nogu. Nikad do sada to nije spomenula. Isto je rekla da je hodala par godina poslije operacije 2011, nakon toga više ne jer su se šipke rasklimale. Nedavno je rekla da ima problema s lijevom nogom 13 godina. To je znači od 2012. A sad je tu opet rekla da je hodala sa hodalicom prije par godina. Ne poklapa se ništa što govori.
majamilic maja
10 months ago
Reče parazitka da je desnu nogu lomila prije trudnoće🤔 i tako polomljena zatrudnila ili je parazit slomio pa sad izmišlja da je pala iz kolica🤣
Anela
10 months ago
Noras gesamtes Leben basiert auf Lügen, Betrug und Täuschung. Jetzt lügt sie wieder hemmungslos, und nichts von dem, was sie behauptet, hat auch nur den Hauch von Wahrheit. Ihre mühsam aufgebauten Lügengeschichten brechen Stück für Stück zusammen und stürzen sie in ihr eigenes erbärmliches Chaos.