10 months ago
#Arbnora
Moram priznati da ovaj oporavak, same vježbe i rad sa svime mi itekako uzima snagu barem 50% u danu. Nemam tada bas energije za druge stvari, ali mi je prioritet raditi na ovome da meni bude bolje.👩🦽❤️
Moram priznati da ovaj oporavak, same vježbe i rad sa svime mi itekako uzima snagu barem 50% u danu. Nemam tada bas energije za druge stvari, ali mi je prioritet raditi na ovome da meni bude bolje.👩🦽❤️
10 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Znači u zadnje tri godine je znala stati na desnu nogu. Nikad do sada to nije spomenula. Isto je rekla da je hodala par godina poslije operacije 2011, nakon toga više ne jer su se šipke rasklimale. Nedavno je rekla da ima problema s lijevom nogom 13 godina. To je znači od 2012. A sad je tu opet rekla da je hodala sa hodalicom prije par godina. Ne poklapa se ništa što govori.
Noras gesamtes Leben basiert auf Lügen, Betrug und Täuschung. Jetzt lügt sie wieder hemmungslos, und nichts von dem, was sie behauptet, hat auch nur den Hauch von Wahrheit. Ihre mühsam aufgebauten Lügengeschichten brechen Stück für Stück zusammen und stürzen sie in ihr eigenes erbärmliches Chaos.
10 months ago
In response Yellow to her Publication
10 months ago
In response Anela to his Publication
Eine Lügnerin bleibt immer eine Lügnerin. Und ein Teufel bleibt immer ein Teufel. 😡👊👊