8 months ago
#Arbnora
Evo jedna mala obavijest za one kojima ce služiti. 🙂 Za moj rad i normalnu publiku sa ovaj video ne odnosi. 🥰
Evo jedna mala obavijest za one kojima ce služiti. 🙂 Za moj rad i normalnu publiku sa ovaj video ne odnosi. 🥰
8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mislim da ne bi smjela javno prozivati ljude. To je nedopustivo. Što sve ljudi pišu po portalima i ostalim stranicama i nikom ništa. Onda nitko ne bi ništa govorio. Strašno
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Protiv kleveta sam i vrijeđanja, no svatko ima pravo izraziti svoje mišljenje. Nora je samu sebe razotkrila sa svojim izjavama tako da me skreno čudi što davno prije nije osnovana neka grupa gdje bi ljudi mogli izraziti što misle. Jer na njezinoj stranici je to nemoguće. Sama sebi je zadala autogol sa tim blokiranjem.
8 months ago
In response Yellow to her Publication
Mene tjera da klevetim i vrijedjam jer je to zaslužila…
Prje sam joj slala srca i stalno lajkala jer mi je bilo žao i takvim ljudima volim i pomoći. Jednom sam svoje iskreno mišljenje dala za njeno dobro, to joj nije pasalo i ona me blokirala… Poslije sam uvidjela koliko je ona zlobna osoba, nisam u životu to još ni čula, a ni vidjela! Nadam se samo da će svim njem lažima uskoro doći kraj…
Tu smo 💪💪💪
Prje sam joj slala srca i stalno lajkala jer mi je bilo žao i takvim ljudima volim i pomoći. Jednom sam svoje iskreno mišljenje dala za njeno dobro, to joj nije pasalo i ona me blokirala… Poslije sam uvidjela koliko je ona zlobna osoba, nisam u životu to još ni čula, a ni vidjela! Nadam se samo da će svim njem lažima uskoro doći kraj…
Tu smo 💪💪💪
Povrijedila te kao i mnoge. Potpuno razumljivo da tako reagiraš.
8 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
8 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Hvala na razumjevanju ☺️ Ja sam takva jer kad sam uvidjela ko je ta Nora, kod mene nema onda pardona…
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Zlo je ona. Veliko zlo. Pa pogledaj kako izgleda? Zla duša i karakter se ispoljava na van. Nema tu više pomoći. Starica za godinu dvije