Logo
Frenki
9 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ko ovo moze j...., ja mu skidam kapu. Nemam boljih komentara za ovaj ego, a ona to jedino razumije. Samo kartonsku vrećicu na glavu, ali ni to ne bi pomoglo normalnom muškarcu.
I mi se čudimo što je gay populacija u porastu. Pa od vrbu ga mlatni Naime. Fuj svaka ti čast!!!
Victoria Carter
9 months ago
In response Frenki to his Publication
Misliš da on to dira? Ja ne bih rekla a nekako svi njegovi postupci,gestikulacije,govor,ponašanje baca na gay filing..barem se meni tako čini jer da je hetero ne vjerujem da bi i sa vrećom na glavi ovo povalio...... 😂
Ayla Novak
9 months ago
Još uvjek si ti blokirana na fejsu, pa onda objavljuješ i kod tvog šuntonje na njegov profil da mu bar malo digneš.. ne možeš mu ni onu stvar više dići, a kamoli još nešto drugo, svugdje si prokužena. Džabe ti sve jer ne kaplje ti više ni sa jedne strane, gdje god da se okreneš možeš samo jedan ćorak dobiti 😂
Izgleda da puno čitaš moje komentare jer sam neki dan rekla da idući video ide opet sa šminkanjem 😁😂😂 Odjebi odjebana debela prljava gnusna krmačo 👊👊💪
Victoria Carter
9 months ago (E)
Znači ista objava na dva profila? Opasno ti Prifalilo lajkova pa guraš duple objave… kako rekoh , pegla ti je strani pojam, izgužvana si i neuredna.. šminkanje žali bože truda jer ništa…0 bodova! mala ima 4 gidine i loše priča .. kažeš” zna ona reć”… u prijevodu jedva nesto kaže….. nisu tebi sve na broju definitivno