1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Od čega se ti odmaraš, od laganja?! Ti si prokleti djavo koji nema predaha, odmora jer konstantno se.eš, muljaš, petljaš…
Shvati da smo te uništili, možeš ti još laprdati, ali značaja nemaš više… 💪💪💪
Shvati da smo te uništili, možeš ti još laprdati, ali značaja nemaš više… 💪💪💪
1 yr. ago
Stvarno moraš, pa težak posao radiš. Ne razumju te ljudi. Jadnica.
Ja te upravo zamišljam sto bi ti da si netko visokoobrazovan, i koji je jutros preuzeo dežurstva vikendom 48h i napusta posao u ponedjeljak u 07:00h.
Mislim da bi se valjala po podu kao mučenica, i mislila da si sami Isus na križu. Moje kolegice, majke, rade dežurstva ni ne kažu, nemaju vremena reći da su umorne. A jadna li si. Daj mi svoj mozak da odmorim 3 dana, i ja i ond , da nam je sav život online.
Ja te upravo zamišljam sto bi ti da si netko visokoobrazovan, i koji je jutros preuzeo dežurstva vikendom 48h i napusta posao u ponedjeljak u 07:00h.
Mislim da bi se valjala po podu kao mučenica, i mislila da si sami Isus na križu. Moje kolegice, majke, rade dežurstva ni ne kažu, nemaju vremena reći da su umorne. A jadna li si. Daj mi svoj mozak da odmorim 3 dana, i ja i ond , da nam je sav život online.
1 yr. ago
(E)
Jetzt weiss ich endlich, warum du so einen fetten Arsch hast. Was sagt dein Mentor eigentlich zu deinem fetten XXXXXL-Arsch?
1 yr. ago
In response Jana to his Publication
Ma koji mentor? To bič i veži i nedaj pristup hrani. To jedino sa tim maloumnim budaletinama pomaže. Ona se ciljano deblja da bi legla u krevet i bila nepokretna, i dobila 100% invaliditet. Pa to je svima jasno.
Znači ženi em sto se ne vidi koljeno, em se ne vidi niti skočni zglob od debljine.
O naslagama na stomaku je suvišno igovoriti, leđa, pazite tih leđa, koje je to opterećenje za skoliozu, pa ramena.
Znate koji je zadnji stup pretilosti? Kada te ljudi mogu ujesti za čelo. Smiješno ali istinito. Nju mozes doslovno kao za nečiju šaku. Bljak.
Arbnora fino si to smislila, ali nisi razmišljala o kardiovaskularnim rizicima. Jebes estetiku.
Znači ženi em sto se ne vidi koljeno, em se ne vidi niti skočni zglob od debljine.
O naslagama na stomaku je suvišno igovoriti, leđa, pazite tih leđa, koje je to opterećenje za skoliozu, pa ramena.
Znate koji je zadnji stup pretilosti? Kada te ljudi mogu ujesti za čelo. Smiješno ali istinito. Nju mozes doslovno kao za nečiju šaku. Bljak.
Arbnora fino si to smislila, ali nisi razmišljala o kardiovaskularnim rizicima. Jebes estetiku.
1 yr. ago
Du machst den ganzen Tag nichts ausser fressen und Videos drehen mit deinem hässlichen Gesicht. Und jetzt redest du von Erholung? Du bist ein Dummkopf. Wie wär’s mal mit Bewegung? Aber dein fauler Arsch bleibt ja lieber sitzen. 👊✊👆
1 yr. ago
Od čega da se tačno odmorim? Od nečinjenja? Od konstantnog sjedenja i kuknjave? Neki bi prije trebali napuniti glavu nego baterije.