8 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Vaganje krompira… zemljo otvori se! 😂😂😂😂😂…
8 months ago
Umesto što važeš krompire, bolje stani sam na vagu i pogledaj to debelo jadno stanje koje tamo stoji. 😠
8 months ago
(E)
In response Natalja to his Publication
👍😂 Ma neće debela debilna jer misli da je manekenka jer je onaj njen pederko muž to njoj utuvio u blentavu glavu 🤣😂😂😂
8 months ago
(E)
Koja si ti djavoletina, dijete mora sad umjesto “bok ljudi” sada reći “ćao ljudi i to vidimo se” a na kraju je mala još nešto rekla što je nisam razumjela… a ova je utišala i kao rekla mrtvo hladno “ poslije” Uh, dodje mi da doletim lično u Rohstock i da te zgazim i sjebem jer sve dokaze imam o tebi djavolu jedan 😈🤮🤮💪💪
Za oko mi je zapalo to jadno dijete… a tvoje kulinarstvo itvoje neke dijetalne pokušaje, možeš objesiti mačku o rep… 🤣😂😂
Za oko mi je zapalo to jadno dijete… a tvoje kulinarstvo itvoje neke dijetalne pokušaje, možeš objesiti mačku o rep… 🤣😂😂
8 months ago
Nora, tvoj odnos prema hrani liči na toksičnu vezu. Puno drame, nimalo promene. Pričaš o 600 grama batata kao da si stvorila kulinarsko remek-delo, a u stvarnosti je to obična hrana. Ko slavi jedan jedini pileći batak kao da je događaj, nema kontrolu, već ozbiljan problem. Nije svaki prvi korak napredak. Kod tebe je svaki korak praćen monologom. Bolje bi ti bilo da manje pričaš i da konačno pokažeš stvarnu doslednost.
8 months ago
In response Marija to her Publication
Totalno. Nema normalnih zdravih ideja za sadržaj pa stavlja gluposti.
8 months ago
Ne treba ti mentor za dijetu, treba ti napokon disciplina. Ovo nije food blog nego svakodnevna emisija opravdanja. Slatki krumpir s jednim pilećim batakom, a onda pola sata priče kao da se radi o meniju iz restorana s pet zvjezdica. Iskreno, tko god godinama sve trpa u sebe ne treba objašnjavati kako se koristi pećnica. Pokušaj manje pričati i više provoditi u djelo, tvom tijelu ne treba novi recept nego jasne granice. I molim te, prestani se ponašati kao da je ovo dnevnik prehrane za napredne, više podsjeća na reality show pod nazivom Borim se sama sa sobom i stalno gubim.
8 months ago
In response Helena to his Publication
Ona i nema mentora, a nema ni disciplinu, a da sad dalje ne pišem svojim riječima… Absolutno i korektno si sve navela, napisala, opet bravo od mene 👏👏🥰🍀
8 months ago
In response Helena to his Publication
Haha, baš kao reality. Njoj je batat otkriće 😳. Sumnjam da u Virovitici nije bilo batata za kupiti. U Njemačkoj je već 7 godina pa da ga nisu do sada jeli ja stvarno ne razumijem..