Logo
Marija
1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Mislim da bi Nora trebalo odmah da ostane u zoološkom vrtu. Tamo bi mogla da nastupa kao retki, pregojeni nilski konj sa poremećajem u ponašanju. Posetioci bi pomislili da je to deo nove horor postavke. 🦛🎪😱
Natalja
1 yr. ago
In response Marija to her Publication
I ja mislim da Nora treba odmah da ostane u zoološkom vrtu. Ne u kavezu, nego odmah na ulazu. Kao upozorenje za sve. Deca bi plakala, a odrasli bi se pitali da li evolucija uopšte funkcioniše.
Jana
1 yr. ago
Nora u zoološkom vrtu. Između majmuna koji imaju više stila i koza koje imaju više mozga. Tamo savršeno pripada. Vizualno inferiorna, mentalno bez ikakvih šansi.
Ayla
1 yr. ago
In response Jana to his Publication
Tačno tako, pun pogodak 👍👏👏😂😂😂
Anela
1 yr. ago
Ihr müsst gar nicht erst zum Zirkus fahren. Ihr lebt mitten im Zirkus. Jeden Tag dieselbe Show. Schreie, Drama, Lügen und peinliche Auftritte. Und das Beste daran? Die Hauptdarsteller seid ihr selbst. Eintritt kostenlos, Scham unbezahlbar. 🎪🔥
Ayla
1 yr. ago
Ova debela drobulja i opet u seljoberskoj skaj jakni, blebeće li blebeće, a mala totalno nezainteresovano i nekako tupo gleda…
Stalno se sad sa njom fotka jer malo, malo više lajka dobije, koja je to odvratna majka da iskorištava svoje dijete zarad same sebe, pfujj 🤮🤮🤮🤮