Logo
Bambucci
1 yr. ago
#Arbnora
Evo jedan status, sa novostima oko moje noge i samog oporavka. Ovo je ja mislim zadnji put da ću se provodom moje noge oglasiti i poslije duže vrijeme ne budem jer mislim da van ovih novosti sada neće više biti.

To je, dakle, to.

Molim vas da ovaj status čitate sa razumijevanjem i da poštujete moju odluku jer sam ja tako odlučila i smatram da je to najbolja odluka dovedena moguća.

Operacija moje noge je bila prošle godine u 7 mjesecu. Dakle, uskoro će joj sada biti godinu dana. To joj je 3 operacija.

U godinu dana došli smo do napretka, ali ne prevelikog - noga još uvijek nije potpuno oporavljena, šipke ju maltene drže stabilnom da barem funkcioniram.

Doktor je na zadnjoj kontroli rekao da probam ustati sa hodalicom i stajati malo kako bi nozi dali tereta i to bi trebalo kakti pospješiti oporavak.
Pokušala sam više puta od zadnje pretrage raditi po preporuci doktora: stajala bi uz krevet, stol, kolica ili bilo gdje sam stizala uz Naimovu podršku, makar na sekundu i nisam dobila ništa osim: agresivne boli i peckanje u kosti. Meso oko noge mi se znalo užariti i biti toplo.

Pokušala sam ponovno kada bi se bol povukla za par dana (bol koja mi ne da spavati), i opet bi došli na isto.

Obavijestila sam doktora o dešavanjima i najvjerojatnije da će na sljedećoj kontroli reći svoje mišljenje.
No, što se mene tiče, ja ću završiti ovu cijelu priču sa sljedećim, a nadam se da ćete shvatiti moju odluku.

S obzirom na težinu mog invaliditeta i povijest koju je ova noga pretrpjela, ja sam zadovoljna s tim da je pokretna uz kolica i da mi pruža podršku u svakodnevnim aktivnostima: presvlačenje, prebacivanje negdje, higijena, itd.💪

Prije nisam mogla s njom apsolutno ništa, vukla sam ju kao krpu i bila u nesnosnim bolovima.

Bolovi su sada tu ali su dosta smanjeni i noga surađuje u aktivnostima kada trebam nešto jednostavno raditi. To mi puno znači kao oporavak! To mi puno olakšava svakodnevnicu i kvalitetu života!

NO, ja osobno ne planiram više ustajati s ovom nogom i nauditi si na taj način. 🚫

Zahvalna sam Bogu da sam nekoć mogla odraditi 3-5 koraka uz hodalicu, ali ostajem na tome.
Hodanje tih par koraka kod mene nikad nije bilo kao normalno hodanje već mučenje. 🥺

Prihvaćam ovo koliko sam dobila od moje noge i ne želim izazivati vraga pogotovo jer noga nije oporavljena kako treba i agresivna bol i nemoć mi je dovoljan znak kad je dosta.

Doktor je fantastičan, ali ponekad nisu ni oni savršeni jer je ovo stanje jako rijetko.

Samim tim, da završim konačno ovu objavu:
hvala vam svima na podršci što se tiče moje noge, hvala na divnim riječima i što ste pratili moj put.
Ja nisam dobila potpuni oporavak, ali s obzirom na stanje kako je noga bila prije, zadovoljna sam da nisam u bolovima tolikim više.
Želim uživati u tome i, ponavljam, ne dirati vraga.

Zagrljaj za sve vas.♥️

P.S: doktori ne nude neke druge solucije van operacije koje sam vec imala.
I naravno, nastavit cu raditi na sebi i prehrani i dalje radi svojeg opceg dobra i kvalitetnijeg života, ali ostalo se neće forsirati jer se ne dobivaju rezultati koji bi trebali.

Idemo dalje.🥰
Natalja
Ne želiš ozdravljenje, želiš pažnju. Tvoje samosažaljenje je glasnije od tvoje volje. Ako stvarno želiš završiti s tim, onda jednostavno zašuti.
1 yr. ago
In response Bambucci to his Publication
Ayla
1 yr. ago
In response Natalja to his Publication
Neće glupača zašutati dok je mi ne ušutimo 👊💪