1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ovaj video proslijediti MDK. Ona hoda. Ovakvu koordinaciju I motoriku imaju samo pokretni, zdravi ljudi. Kraj priče o njoj.
1 month ago
(E)
In response Frenki to his Publication
Hej Frenki, već odavno sam govorila (pisala) da ona stvarno može hodati! Ko je vodi na wc kad Naim nije tu, ko je tušira, kad se već tušira… Njen šiptarski otac je to sve iskoristio i tako je naučio da i dalje glumi… Ona je rodjena kao patuljaki i to su iskoristili da je naprave invalidom i još se udebljala kao krmača i eto, glupave ovce joj vjeruju u to 🤣 Mada joj se i puno ovčetina gube…
Mene samo zanima njeno varanje I manipulacije s invaliditetom i ugrozavanje ostalih OSI. Njene ovce, njen problem. I ne zaslužuje bolje. Niti ona niti ovce.
1 month ago
In response Ayla Novak to her Publication
1 month ago
In response Frenki to his Publication
Ma mene zanima baš sve jer sam fanatik kad se o pravdi radi i želim u svakom slučaju da tu lažnu odvrtnu glumetaru sjebem, poništim i neću dotlen odustati 💪💪💪
1 month ago
In response Ayla Novak to her Publication
Da se ona ne predstavlja kako se predstavlja I da nije dirnula u druge OSI, zaboli me neka stvar za njom. Sto se mene tiče, obriše aktivistica sva sranja o nevinim ljudima, izvine se svim prozvanima imenom I prezimom da je pogrijesila, obriše sva sranja i vrijeđanja, influenceri tipa Kristine me ne zanimaju, MDK I institucije ce odraditi svoje, ja i "braća" se skidamo joj s grbače. Tada je ona samo kao i milioni drugih influencera koji zarađuju na budalama. The End. Ovako ce dobiti i finansijski i po leđima.