25 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
On njoj toliko hrani ego, sebe ponižava i daje joj nezaslužene zasluge. Zato jer je narezala luk, stavila vodu i začine i probala 5 h kasnije da li se skuhalo je radila 20 posto više? On ju zapravo sa tom nezdravom podrškom čini još više bolesnom. To me podsjeća na slučaj "zlatnog djeteta" u obitelji gdje se to dijete hvali za svaku glupost. Zato Nora svaku uobičajenu stvar koju napravi uzdiže u nebesa. Na to je navikla u primarnoj obitelji.
25 days ago
(E)
Jebala te ta žena budalo glupa! Koje ste vas dvoje lažovčine!! Jebo vas grah koji ste vi požderali..lažovi na kvadrat! Pogledaj kako se trzaš,tikove imaš,ne znaš što bi srao koliko lažeš! Lako je pročitati tvoje impresije lica i pokreta...lažeš! Sve lažes!! Nit si nosio taj grah negdje nit je netko to jeo..dokle više ćete srat i lagat? kako vas nije sram? Ma i ja pitam glupost,nemate vi srama...stoko jedna pokvarena lažljiva....
25 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Taj lonac je premali za 15 radnika da se najedu. Tu je i sam sebe razotkrio da on zapravo kuha, a ne ona.
25 days ago
(E)
Čuj “moje sunce pametno” 🤣😂😂 to svi pederi kažu svojoj ženi da bi sakrili svoj lažni trag, a ti si još jedan posebni nevidjeni pederčić koji svoja muda lažna dižeš uz ovu odvratnu lažnu debelu ljigotinu koju ne možeš ni jeba.i… Bićeš i jesi već usrano i saprano govno kao i tvoje “sunce” 🤣🤮🤮