Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Današnji dan se lagano bliži kraju i samim tim želim napisati jos jednu objavu prije spavanja.
Iako sam umorna često ili u bolovima, nikada svoj život ne bi mijenjala za neki drugi.
Zahvalna sam dragom Bogu na svemu - i onom dobrom i lošem.
Ovaj Bajram je bio udaljen od naših najmiliji, ali smo barem mi, mala obitelj, bili zajedno. ♥️
Molim se za sve ljude svijeta da osjete mir, radost i blagostanje jer to i je u konačnici život.
🤲☪️
P.S: Naim kad se vratio s posla, bio je skroz iznenađen kako sam uspjela jelo pripremiti i kako je sve brzinski bilo gotovo. Pomogao mi je poslije sve pospremiti, ali ja sam htjela da ga sve dočeka gotovo kad dođe. Naica se igrala u pozadini dok je sve mirisalo na finu hranu.🌷
24 days ago
Ayla Novak
24 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Glumiš i lažeš kao i uvjek… pogledaj kako ti dijete namješteni i lažni osmjeh ima jer te se boji i naučila da sve tvoje diktature radi i čini… ljigotino žderava,znaj da ću te uništiti i u to sam 100% sigurna 😁💪💪💪
Victoria Carter
24 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Dijetalno jedeš..😂😂😂😂
Yellow
24 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Zamisli ti te porcije. Pa njoj želudac zauzima pola tijela koliko ga je naviknula na velike količine hrane. Zato i je stalno gladna i nezasitna.
Ayla Novak
24 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Vadi ona mast onim svojim jadnim ovčicama…