Logo
CarboNora Bambucci
24 days ago
#Arbnora
Današnji dan se lagano bliži kraju i samim tim želim napisati jos jednu objavu prije spavanja.
Iako sam umorna često ili u bolovima, nikada svoj život ne bi mijenjala za neki drugi.
Zahvalna sam dragom Bogu na svemu - i onom dobrom i lošem.
Ovaj Bajram je bio udaljen od naših najmiliji, ali smo barem mi, mala obitelj, bili zajedno. ♥️
Molim se za sve ljude svijeta da osjete mir, radost i blagostanje jer to i je u konačnici život.
🤲☪️
P.S: Naim kad se vratio s posla, bio je skroz iznenađen kako sam uspjela jelo pripremiti i kako je sve brzinski bilo gotovo. Pomogao mi je poslije sve pospremiti, ali ja sam htjela da ga sve dočeka gotovo kad dođe. Naica se igrala u pozadini dok je sve mirisalo na finu hranu.🌷
Ayla Novak
Glumiš i lažeš kao i uvjek… pogledaj kako ti dijete namješteni i lažni osmjeh ima jer te se boji i naučila da sve tvoje diktature radi i čini… ljigotino žderava,znaj da ću te uništiti i u to sam 100% sigurna 😁💪💪💪
24 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it