#Arbnora
Upijanje sunca 🌞 dok smo jos na godišnjem 🇭🇷, punjenje baterije jer nam ova klima nedostaje a onda smo spremni za nove pobjede.☕️♥️
P.S: dobila sam ove cokoladice od sveki jer zna da volim slatko uz kavu.🥹🍫🌸
Upijanje sunca 🌞 dok smo jos na godišnjem 🇭🇷, punjenje baterije jer nam ova klima nedostaje a onda smo spremni za nove pobjede.☕️♥️
P.S: dobila sam ove cokoladice od sveki jer zna da volim slatko uz kavu.🥹🍫🌸
6 days ago
6 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Hoće ljudima prikazati kako ju "sveki" voli i misli na nju jer ona to zaslužuje i ne zamjera joj što Naim nije došao da ju vidi kad je imala moždani. Pokušava sanirati štetu na svim područjima, ali kasno je.
6 days ago
Tvoja svekrva ti zaista želi dobro, želi te vidjeti još deblju i još širu. Glupa djevojčice. 😄
6 days ago
Iskreno, čokolada je posljednje što bi si još trebala dopustiti. Tvoje ogledalo ti već mjesecima očajnički poručuje da je krajnje vrijeme za dijetu.
6 days ago
Nedostaje tebi što šta toga…, a pogotovo u tom tvom blentavom, prolupanom praznom mozgiću… Da imaš imalo mozga, nebi spominja neke nove pobjede jer ti gubiš li gubiš… Ljudi te gaze sa riječnikom, ljudi te zamrzjeli, nema lajka više na koju si prije navikla i ti pišeš o nekim novim pobjedama 🤣😂
Mogu misliti koliko pizdiš kad objaviš video gdje si samo ti i kvrečiš o nekim glupostima i tu najmanje moguće lajka dobiješ, ja umirem od smjeha 😂😂😂 Ajde djubrido jedna djubretarska, umukni više i ne laži samu sebe više 👊
Mogu misliti koliko pizdiš kad objaviš video gdje si samo ti i kvrečiš o nekim glupostima i tu najmanje moguće lajka dobiješ, ja umirem od smjeha 😂😂😂 Ajde djubrido jedna djubretarska, umukni više i ne laži samu sebe više 👊