Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Dobro jutro svima. ☕️
Sinoć mi ni 800mg tablete protiv bolova nije pomoglo da umanji bolove moje kralježnice. Nisam mogla spavati do 3 ujutro.❤️‍🩹
Danas ću odmarati više i još ću razmisliti o promjeni invalidskih kolica jer mislim da je problem i do držanje u njima i same pozicije vratne kralježnice, naslona ruku, ramena i svega. Moram još sa liječnikom o tome pričati pa ću vas o istom obavijestiti ako bude promjena.👩‍🦽
Želim vam predivan početak tjedna i uživajte u suncu.🌞🩷
15 hours ago (E)
Ayla Novak
8 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ne spavaš ti djavole nikako, snimaš li snimaš i obrćeš i okrećeš jer ti stvarno gori pod tim tvojim čupavim nogama i rukama 🤮 Šta ti misliš da nas možeš zavarati i pisati da ti od 800 mg nije pomoglo, a ti si samo jedan lijeni lažni udebljani patuljak koji pojma nemaš, šta znači boljetii i imati bolove…😠👊👊
Jana
9 hours ago
Ihr fetter Hintern passt nicht in den Rollstuhl, aber bei Nora sind natürlich immer die anderen schuld. Verantwortung ist für sie offenbar genauso unbequem wie ihr eigener Sitzplatz.
Natalja
9 hours ago
Tvoj problem nisu kolica, tvoj problem je što ona svaki dan moraju nositi tvoju lažnu bezvrijednu egzistenciju. Tablete protiv bolova ti ne pomažu jer ne liječe ono što te zaista izjeda tvoj karakter. Ti nisi žrtva, ti si sramota na rasprodaji. Čak te ni vlastita sjena ne bi dobrovoljno pratila.
Yellow
11 hours ago
Da, da problem je u kolicima, a ne prekomjernoj težini. Boljelo bi i zdravu osobu koja zanemaruje svoje zdravlje.